Connect

Elk digitaliseringsproject in de industrie begint met ontsluiten van machinedata. Een betrouwbare koppeling met al uw besturingssystemen vormt het fundament van verdere informatisering naar gebruikers en processen.

Stabiliteit en veiligheid zijn sleutelwoorden in wat tegenwoordig DataOps (data operations) wordt genoemd. Naarmate het gebruik van procesdata steeds belangrijker wordt met toepassingen als realtime dashboards en analytics, is het cruciaal dat u op deze data kunt vertrouwen.

Met onze flexibele DataOps-aanpak voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een gedistribueerde data-architectuur, helpen we u ervoor te zorgen dat de gegevens van uw hele organisatie op de meest flexibele en effectieve manier met elkaar worden verbonden om hiermee de bedrijfsresultaten van uw productie verder te kunnen verbeteren.

Uitgelicht
Introductie van industriële data

Introductie van datamanagement

Start met digitaliseren door te starten met de ontwikkeling van een effectieve, toekomstgerichte industriële data strategie.

Lees de uitleg en ontdek hoe je de connectiviteit verbetert en data van de werkvloer leidt tot effectieve data analyses.

Download pdf
Het einde van de silo’s

Het einde van de silo's en de invloed op engineering

 

Hoe brengen industriële connectiviteit, nieuwe IIoT technologiën en digitale processen de samenwerkingsmogelijkheden tot een nieuw niveau.

Lees meer over de connecties tussen machines, efficiënte communicatie, slimmere processen.

Lees het artikel
Connectie maken met systemen aan de edge

Systemen connecteren aan de edge

 

Leer meer over het connecteren van de bedrijfsprocessen met de productiegegevens om de productie te optimaliseren. Ontdek hoe belangrijk data modellen en contexten zijn voor het modernizeren van de systemen met KEPServerEX van Kepware of HighByte Intelligence Hub.

 

Bekijk de video