Digitaliseren van uw productie

Digitaliseren is geen doel op zich, maar een middel om de toegevoegde waarde van data en informatie te optimaliseren. Door data te digitaliseren verloopt de informatieoverdracht niet alleen sneller, maar ook veiliger en nauwkeuriger. Hierdoor krijgt u beter inzicht in mogelijke bottlenecks en verbeteringspotentieel.

Productieprocessen zijn sinds vele jaren voortdurend verbeterd. Van industrialisering via automatisering zijn we nu met Industrie 4.0 aanbeland bij de digitalisering. Door het continu monitoren en verzamelen van procesdata kunnen inefficienties snel worden opgespoord en voorkomen. Hiermee tilt u de productie wederom naar een hoger niveau, met minder stilstand, minder uitval en meer opbrengst.

Het digitaliseren van productieprocessen vereist een gestructureerde aanpak, vanwege de onderliggende relaties met andere systemen en de interactie met mensen. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag de volgende stap te zetten.

Uitgelicht
Tips & ticks voor moderne HMI/SCADA systemen

Tips en tricks voor de moderne HMI SCADA systemen

Moderne HMI/SCADA systemen helpen om de productie kosten te verlagen, service niveau hoog te houden en makkelijk veranderende wettelijke regelgeving te adopteren en de efficientie van operatoren te vergroten. Ontdek de handige tips voor het gebruik van moderne SCADA systemen en lees het guidebook.

Download de gids
Industrie 4.0

Industrie 4.0 webinar

Bekijk het webinar ‘Een dag in het leven van een productieorder’ en ervaar hoe digitalisering impact heeft op het dagelijkse werk in de voedingsmiddelenindustrie.

Hoor het verhaal van twee klanten over het doorlopen van hun digital journey. Raak ervan overtuigd dat de tijd en energie die nodig is voor het digitale transformatietraject het meer dan waard is.

Bekijk het webinar
SCADA challenge game

SCADA game - speel het nu

Ervaar in dit spel hoe je de dagelijkse digitale uitdagingen in productieprocessen kan aangaan en wordt een SCADA-superheld.

De missie is om kosten laag te houden door de watervoorziening efficient te beheren. Voorkom ongeplande stilstand door niet werkende pompen, breng de elektriciteitskosten in evenwicht en houd de gemeenschap tevreden.

Speel het spel