Leveranciers van Novotek

 

GE Digital

Wereldleider op het gebied van hard- en software voor procesautomatisering en productie-informatisering, variërend van (safety) I/O-modules, PLC's en hybride DCS besturingssystemen tot geavanceerde software voor asset performance en productiemanagement.

www.ge.com/digital

Emerson

Emerson is een toonaangevende leverancier op het gebied van automatisering en besturingstechnologieën die helpen bij het automatiseren en optimaliseren van productiesystemen en processen.

www.emerson.com

Image result for emerson logo

Dell

Dell levert naast de bekende client systemen als desktops en laptops een brede range aan gerenomeerde enterprise solutions middels high-end servers en storage producten. Een goede backbone infrastructuur is van groot belang als u gaat virtualiseren of wilt werken met grote hoeveelheden procesdata.

www.dell.com

Kepware

Kepware is een organisatie van PTC dat software ontwikkelt. Al meer dan 20 jaar ervaring heeft Kepware op het gebied van datacommunicatie software voor de industriële automatisering. Het biedt een breed pakket aan OPC producten, is robuust en eenvoudig te implementeren. Kepware biedt tevens een fundering voor het Industrial Internet of Things.

www.kepware.com

Kepware

PTC

PTC levert technologiën over de gehele wereld op het gebied van IIoT en AR Platforms en bewezen oplossingen om organisaties te ondersteunen om producten te ontwikkelen, produceren en te servicen.

www.ptc.com

 PTC

VMware

VMware, de wereldleider in virtualisatie en cloud infrastructuren, levert bewezen oplossingen die de IT versnellen door de complexiteit te verlagen en slagvaardiger te maken. VMware is het meest gebruikte virtualisatieplatform ter wereld.

www.vmware.com

AUVESY

AUVESY is gevestigd in Duitsland en met het product versiondog marktleider op het gebied van industrieel versiebeheer. De organisatie is ISO 9001 gecertificeerd en maakt sinds haar oprichting in 2007 een constante groei. versiondog, de versiebeheertool, is een client/server gebaseerd systeem met een volledig geautomatiseerde centrale opslag van broncode. Novotek is de officiële distribiteur van versiondog in Noord-Europa.

www.versiondog.com

Auvesy

Novotek Planning Systems

NPS biedt een uitstekend programma voor detailed productiescheduling, dat kan gebruikt worden om productieorders geautomatiseerd in te plannen en visueel op te volgen. Het systeem werk autonoom, en geintegreerd binnen onze productiemanagement-oplossingen gebaseerd op GE software.

www.rob-ex.com

ROB-EX

Microsoft

Microsoft is wereldwijd de grootste leverancier van operating en database systemen. Novotek is als Certified Partner geautoriseerd om advies en verkoop te verlenen van deze systemen in productieomgevingen.

www.microsoft.com

Microsoft