Dit marktsegment is een van de eerste waar Novotek actief in was, en het is nog steeds een van onze belangrijkste sectoren. Novotek heeft oplossingen gerealiseerd voor alle grote farmaceutische bedrijven, waaronder Pfizer, AstraZeneca, Merck, Johnson & Johnson en Novo Nordisk. Wij leveren oplossingen, al dan niet inclusief validatie-verplichtingen. Farmaceutica en Biowetenschappen is ook een zeer belangrijk segment voor de afdeling Vision & Traceability van Novotek, met het oog op de complexe functionele vereisten en tevens op de verplichtingen die ontstaan uit het validatieproces.

De producten die wij gebruiken in onze oplossingen zijn gecertificeerd volgens de CFR21 Part 11 regulering, met modules voor audit trail, beveiliging en en rapportage.  Wij beschouwen dit als zeer belangrijk met het oog op de installatie van toekomstige nieuwe versies zonder de validatie in gevaar te brengen.

Ons ISO gecerticifeerd QA systeem onderging reeds verscheidene keren een audit door farmaceutische bedrijven, met uitstekende resultaten.  Wij zijn er trots op volledige projecten te kunnen leveren die in hoofdzaak gebaseerd zijn op standaard componenten.

Lees wat onze klanten denken over de oplossingen die wij voor hen hebben ontwikkeld en vorm uw eigen mening.

Referenties

Novotek heeft oplossingen gerealiseerd voor alle grote farmaceutische bedrijven waaronder:

Bekijk hier meer referenties >