Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Configuratiemanagement en versiebeheer van de PLC source code in de farmaceutische industrie

Configuratiemanagement software voor automatiseringsinstallaties, zoals het hoort; eenvoudig, intuïtief. Inclusief automatische controle over audit trails en met electronische handtekeningen.

 

Ben je ook ooit door eindeloze lijsten gegaan van validatie materiaal
om een PLC of PC te kunnen herstellen?

Ben je ook ooit door eindeloze lijsten gegaan van validatie materiaal om een PLC of PC te kunnen herstellen?U heeft het waarschijnlijk al wel eens meegemaakt dat u wanhopig op zoek was naar de laatste configuratie of source code van uw PLC programmatuur of andere automatiseringsinstallaties? En wat was nu ook weer de laatste goed werkende versie? Wie heeft nu precies welke wijzigingen doorgevoerd en waarom werkt het nu niet meer? Hoe kan ik zo snel mogelijk het systeem weer up and running krijgen? Versiondog heeft direct een oplossing voor al deze problemen.

Lees meer over configuratiemanagement binnen gereguleerde sectoren waar gewerkt wordt met FDA en GMP >

Versiondog geeft antwoord op de volgende vragen

versiondogDit zijn zeer waarschijnlijk voorbeelden die u zich makkelijk kunt voorstellen. Het zou fijn zijn als het antwoord op deze vragen snel voorhanden is. versiondog geeft dat antwoord. Wanneer u versiondog heeft geïnstalleerd kunt u eigenlijk niet meer zonder. Met name in de farmaceutische industrie bieden de uitgebreide audit trail mogelijkheden van versiondog een uitkomst. 

De kracht van versiondog : SmartCompare

De kracht van versiondog ligt in de manier waarop u verbinding maakt en de verschillende versies van programmacode met elkaar kunt vergelijken. U kunt zonder tussenkomst van de ontwikkelomgeving van uw leverancier het programma ophalen en direct beschikken over de benodigde gegevens door middel van een connector die geschikt is voor elk apparaat. Deze connector is de SmartCompare!

 

Support voor meerdere leveranciers en apparaten

versiondog ondersteunt DCS, PLC en SCADA software. De versiebeheertool voor besturingssystemenSinds versiondog is uitgebracht in 2007 is er een enorme groei doorgemaakt en in het aantal apparaten dat wordt ondersteund. versiondog wordt gebruikt door de meeste software leveranciers en ondersteunt de meest voorkomende DCS, PLC, SCADA-pakketten. versiondog wordt ook door Siemens geadviseerd om te gebruiken voor als versiebeheertool op hun besturingsystemen en PLC’s.

 

Functies en setup van versiondog

Het pakket van versiondog is eenvoudig te installeren. Om alles uit versiondog te halen is het enige dat u hoeft te doen, het installeren van de connectoren tussen uw systemen. De hoofdfunctie van versiondog is het bijhouden van de laatste versies van de pakketten en wie de rechten (autorisatie) heeft om wijzigingen aan te brengen. Daarna is het zaak om de frequentie van de automatische back-up in te stellen en of er een alarmfunctie geïnstalleerd dient te worden als er dingen wijzigen. De configuratie en het beheer kunt u na een korte training eenvoudig zelf doen. Uiteraard worden alle wijzigingen geregistreerd in een uitgebreide audit trail.

Versiondog is voor u ook een uitkomst!

De gebruikers van versiondog zijn heel divers. Van kleine bedrijven die een minimale installatie hebben tot aan grote multinationals die vele installaties beheren met meerdere personen. Versiondog is de meest gebruikte CMS software van procesbesturingsystemen. Versiondog is daarnaast constant aan het verbeteren en uitbreiden. Versiondog heeft de beste verbindingslijnen en blijft constant innoveren op dit gebied.

Het bedrijf achter versiondog

versiondog heeft geen lange geschiedenis maar wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment is het bedrijf in meer dan 30 landen met meer dan 1000 installaties actief. versiondog is een client/server gebaseerd systeem met een centrale opslag. U kunt verbinding maken met de database en daar heeft u de mogelijkheid van bijvoorbeeld het terugzetten van een back-up, vergelijken van documenten, configuratiebestanden, programma’s of andere  bestandstypen die u zou willen bijhouden. AUVESY is het moederbedrijf van versiondog en is gevestigd in Duitsland. Er zijn meer dan 50 mensen werkzaam. Zij zorgen er voor dat de look& feel up to date is en u constant kunt beschikken over de meest recente functies en features op het gebied van versiebeheer. Ayvesy is een gerenommeerd bedrijf en staat voor kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, met veel klanten in de gereguleerde industrie. Kortom, met versiondog is uw versiebeheer in vertrouwde handen.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.