Plant Applications 8.2 is een moderne Manufacturing Execution System (MES) software oplossing om de effectiviteit van uw productieproces naar een hoger niveau te brengen.

Het is een krachtige operationeel management oplossing dat data verzamelt en analyseert en ondersteunt bij het managen van, ‘fast-moving processen’ met een hoge mate van automatisering. Het integreert en automatiseert alle informatie activiteiten die betrekking hebben op het optimaliseren van het gehele productieproces en de uitvoering van productieorders. Plant Applications helpt om de juiste afweging te kunnen maken voor het voorrang geven van productieprocessen om de hoogst mogelijke winstgevendheid en effectiviteit te behalen.

Om de effectiviteit van uw productieprocess te verbeteren ligt binnen Plant Applications de focus op het verbeteren van:


1 Efficiëntie management

Registreren en monitoren van OEE en andere kritieke prestatie-indicatoren, stilstanden, uitval en productie tellingen.


2 Productie management

Managen van het gehele productieproces, zoals het registreren van productiestromen en het uitvoeren van de productieplanning. Ondersteuning bij het traceren van individuele producten tijdens het productieproces ten behoeve van productie en genealogie rapportage.


3 Kwaliteits management

Het waarborgen van een constante kwaliteit van de producten. Plant Applications levert real-time statistieken en notificaties om de kwaliteit niveaus te bewaken. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van product specificaties en recepten.


4 Batch analyses

Het ondersteunt ISA-88 recepten analyse voor BOM, procedures en installaties. Het analyseert geplande en reeds uitgevoerde recepten en genereert een elektronische batch registratie. Batch analyses is geschikt voor bestaande en nieuwe systemen.


Enkele features:

  • Nieuwe web applicatie voor inzage in genealogie;
  • Nieuwe web applicatie voor beheer van stuklijsten (BOM);
  • SPC trending en eSignature ondersteuning in web applicatie;
  • Uitbereidingen aan productie order web applicatie;
  • Uitbereidingen aan standaard ondersteunde ERP B2MML berichten;
  • Enterprise architectuur uitbereidingen voor ondersteuning hoge beschikbaarheid en minimale stilstand bij upgrades.


Wilt u upgraden naar Plant Applications 8.2 of heeft u als nieuwe gebruiker interesse in Plant Applications 8.2?

Neem contact op met Inside Sales via info.benelux@novotek.com of bel 076-5871010. 

MEER INFORMATIE OVER PLANT APPLICATIONS >
MEER TECHNISCHE SPECIFICATIES PLANT APPLICATIONS >

VOLG ONS OP LINKEDIN  Volgs ons op linkedin