Novotek levert totaal oplossingen voor industriële omgevingen

Zowel voor de industriële automatisering als de -informatisering

De oplossingen die Novotek biedt zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de industriële automatisering en informatisering en richten zich op CONTROL, SCADA, MES, OPC en IIoT. In onze portfolio hebben we de beste standaard software oplossingen en hardware die op dit moment in de markt beschikbaar zijn. Wij beschouwen deze optimale combinatie van mensen en producten als de essentie van onze bekwaamheid om de JUISTE oplossingen aan te bieden aan onze klanten binnen de industrie.

Oplossingen op het gebied van automatisering en informatisering

Productinformatie

GE Digital Emerson Kepware ROB-EX

Operations Management en Automation Solutions. 

Novotek heeft haar werkterrein opgedeeld in 2 hoofdgroepen:
Operations Management beoogt de benodigde industriële informatiestromen rondom productieprocessen te optimaliseren en strekt zich uit van ERP tot shopfloor. Binnen dit werkterrein levert Novotek oplossingen voor detailed orderscheduling, receptuurbeheer, tracking & tracing, kwaliteitsopvolging, batch-analyse en OEE.  Al onze oplossingen zijn modulair en uitbreidbaar.

Automation Solutions richt zich op het ontwikkelen en opleveren van industriële automatiseringsystemen, vanaf I/O-schakelkasten tot complexe procescontrole- en batch besturing-systemen. Deze oplossingen worden gerealiseerd in samenwerking met de meest geschikte partners, waardoor lokale support wordt verzekerd en grote projecten kunnen worden aangenomen. Al onze oplossingen worden ontwikkeld volgens het "open and layered" principe, hetgeen inhoudt dat de oplossing naadloos past in de huidige infrastructuur van de klant, maar tegelijk open en uitbreidbaar is.

Wij willen dat onze klanten hun competitieve voorsprong behouden, want: 
uw succes is ons doel !!