Control: State-of-the-art procesbesturing

Kies voor de toekomst als het gaat om betrouwbare aansturing van uw proces

Programmable Logic Controllers

Sinds de intrede van de Programmable Logic Controllers (PLC’s) begin jaren ’70 hebben deze systemen zich door de jaren heen verder ontwikkeld als betrouwbare componenten voor procesbesturing. Realtime dataverwerking, deterministische (voorspelbare) response tijden en redundante uitvoering zijn tegenwoordig standaard. Maar ook hier staat de technologie niet stil. De kracht van de controller schuilt namelijk in de programmeer-omgeving en koppelingsmogelijkheden.

Lees meer over onze automatiseringsoplossingen >

Process Automation Controllers (PAC's)

Moderne controllers – ook wel Process Automation Controllers (PAC’s) genoemd – zijn namelijk naast ladderlogica ook met hogere programmeertalen als C of zelfs C++ te programmeren, waardoor er veel sneller functionaliteit kan worden gerealiseerd. Daarnaast hebben ze een open architectuur welke uitgebreid kan worden met verschillende modules waardoor ze beter schaalbaar zijn. Tot slot ondersteunen moderne PACs standaard high-speed I/O communicatie protocollen, remote I/O via Profinet en aan de bovenkant standaard OPC UA voor het beschikbaar stellen van procesdata.

Lees meer over onze automatiseringsoplossingen >

Versiebeheersysteem

Met het verschuiven van onderscheidend vermogen naar de programmeersoftware, wordt het bewaken van de juiste versie een steeds belangrijker issue. Wij adviseren dan ook altijd een versiebeheersysteem toe te passen op de programmeer-omgeving. Met een automatische backup heeft u altijd de juiste versie voorhanden mocht er iets mis gaan.

 Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales op T: +31 076-5871010   

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.