Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Configuratie management met versiondog voor system integrators

Configuratiemanagement van uw projecten zoals het hoort; eenvoudig, intuïtief en zonder enige tussenkomst van leverancierstools. Zodat u uw (deel) projecten en relaties met klanten goed kunt onderhouden.

 

Was u ook ooit veel tijd kwijt met het up-to-date houden van uw projectfiles?

Configuratiemanagement opzetten met versiondog: Eenvoudig en simpel het up-to-date houden van projectfiles en PLC codeDe meeste van ons hebben ooit wel eens zich rot gezocht naar de laatste PLC Code of de juiste combinatie van configuratiebestanden voor een site. De uitdagingen die het hanteren van grote projecten of grote groepen klanten met zich mee brengen, liggen in de complexiteit en het risico om fouten te maken wanneer bestanden worden opgeslagen of worden opgehaald. Versiondog is een versiebeheersysteem en geeft het antwoord op al deze kwesties.

Lees hier de whitepaper over de 7 mythen van versiebeheer >

versiondog is wat uw configuratiemanagement nodig heeft

Configuratiemanagement voor System integratorsHet managen van projecten en klanten in moderne projecten is een complexe taak. Dat komt door de vele systemen die tegenwoordig erbij komen kijken. Een tool dat inzicht verschaft in deze complexe materie is essentieel. Maar de meeste tools hebben alleen een oplossing voor raw files en niet voor het automatiseren en beheren van de betanden. versiondog is een uitstekende tool voor het hanteren van grote bestanden maar configureert ook bestanden naar alle type beheer en automatiserings systemen.

De kracht van versiondog : SmartCompare

Versiondog voor system integratorsDe kracht van versiondog ligt in de manier waarop u verbinding maakt en de code, de configuratie en de verschillende versies met elkaar kunt vergelijken. U kunt zonder tussenkomst van uw leverancier van het softwarepakket door middel van een connector die geschikt is voor elk apparaat direct beschikken over de benodigde gegevens. Deze connector is de SmartCompare!

Support voor meerdere leveranciers en apparaten

Versiondog biedt ondersteuning aan System Integratoren doe werken met verschillende software leveranciers en apparaten, De versiebeheertool voor besturingssystemenSinds versiondog is uitgebracht in 2007 is er een enorme groei doorgemaakt en in het aantal apparaten dat wordt ondersteund. versiondog wordt gebruikt door de meeste software leveranciers en ondersteunt de meest voorkomende DCS, PLC, SCADA-pakketten en heel veel Robot en Motion fabrikanten. versiondog wordt ook door Siemens geadviseerd om te gebruiken voor als versiebeheertool op  hun besturingsystemen en PLC’s.

Functies en setup van versiondog

Het pakket van versiondog is eenvoudig te installeren. Om alles uit versiondog te halen is het enige dat u hoeft te doen, het installeren van de connectoren tussen uw systemen. De hoofdfunctie van versiondog is het bijhouden van de laatste versies van de pakketten en wie de rechten (autorisatie) heeft om wijzigingen aan te brengen. Daarna is het zaak om de frequentie van de automatische back-up in te stellen en of er een alarmfunctie geïnstalleerd dient te worden als er dingen wijzigen. De configuratie en het beheer kunt u na een korte training eenvoudig zelf doen. Uiteraard worden alle wijzigingen geregistreerd in een uitgebreide audit trail.

versiondog is voor u ook een uitkomst!

De gebruikers van versiondog zijn heel divers. Van kleine bedrijven die een minimale installatie hebben tot aan grote multinationals die vele installaties beheren met meerdere personen. versiondog is de meest gebruikte CMS software van procesbesturingsystemen. versiondog is daarnaast constant aan het verbeteren en uitbreiden. versiondog heeft de beste verbindingslijnen en blijft constant innoveren op dit gebied. Lees de referenties van de gebruikers en u zult overtuigd zijn van versiondog. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met ons zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat.
 

Het bedrijf achter versiondog

versiondog heeft geen lange geschiedenis maar wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment is het bedrijf in meer dan 30 landen met meer dan 1000 installaties actief. versiondog is een client/server gebaseerd systeem met een centrale opslag. U kunt verbinding maken met de database en daar heeft u de mogelijkheid van bijvoorbeeld het terugzetten van een back-up, vergelijken van documenten, configuratiebestanden, programma’s of andere  bestandstypen die u zou willen bijhouden. Auvesy is het moederbedrijf van versiondog en is gevestigd in Duitsland. Er zijn meer dan 50 mensen werkzaam. Zij zorgen er voor dat de look& feel up to date is en u constant kunt beschikken over de meest recente functies en features op het gebied van versiebeheer. Auvesy is een gerenommeerd bedrijf en staat voor kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, met veel klanten in de gereguleerde industrie. Kortom, met versiondog is uw versiebeheer in vertrouwde handen.
 

Downloads

Document: Ondersteunde devices en software

Een compleet overzicht van ondersteunde devices en software.

Artikel: Effective Data Management

Wie heeft wat gewijzigd en wanneer? Hoe hoger de automatiseringsgraad hoe belangrijker het is om wijzigingen in de programmatuur bij te houden.

Artikel: Heeft u vandaag al uw backup gemaakt?

Best practices in backup strategieën in de wereld van industriële automatisering.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.