Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

HMI SCADA systeem voor nu en in de toekomst

Novotek levert al sinds 1985 HMI SCADA systemen gebaseerd op iFIX en CIMPLICITY software van GE Digital.
Elke dag worden duizenden processen en fabrieken bewaakt en bestuurd met onze software oplossingen.

Wilt u uw procesbesturing nog flexibeler, innovatiever en mobieler maken en een goede koppeling met MES* en ERP systemen hebben? Novotek levert al meer dan 30 jaar HMI* SCADA* systemen in de vorm van iFIX en CIMPLICITY van GE Digital. Elke dag worden er duizenden productieprocessen bewaakt en bestuurd door onze HMI SCADA systeem. De PC gebaseerde procesbesturing en visualisatie software van GE Digital maken enorme ontwikkelingen door. Samen met onze leverancier GE Digital kunnen wij u standaard software bieden met veel functionaliteit.

Download de project case van Bolletje.

 Bekijk hier het project van Bolletje over SCADA systeem iFIX

*SCADA: Supervisory Control And Data Acquisition
*HMI: Human Machine Interface
*MES: Manufacturing Execution System

High Performance HMI binnen SCADA

Water-link over procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie voor het leveren van een gezond glas water

We hebben gezocht naar een goed product dat continuïteit garandeert en waarbij procesverbetering hoog in het vaandel staat.

Sven van Ingelgom, Procesbesturing, Water-Link

Nuon verkrijgt kant en klare big data door HMI SCADA software solutions

Big data in hapklare brokken

Alle informatie gebruiken we om zo economisch mogelijk en op de meest duurzame manier warmte en koude te produceren.

Wim Terlingen, Application Consultant, Nuon
Bolletje

De gevonden oplossing deed, wat het beloofde

De medewerkers zijn nu actief bezig met de informatie die in de processen zit. Hierdoor worden de verbeteringen nog duidelijker zichtbaar.

Harry Lentferink, ICT Manager, Bolletje

iFIX en CIMPLICITY software van GE Digital

HMI SCADA software solution CIMPLICITYiFIX en CIMPLICITY zijn beiden gerenommeerde HMI SCADA software solutions die over de hele wereld veelvuldig gebruikt worden om real-time informatie van diverse databronnen op verschillende clients te visualiseren. Beide programma's worden door GE continu doorontwikkeld en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast houdt men de stabiliteit en cybersecurity als belangrijke speerpunten van deze software in het oog.

Lees hier meer over de HMI SCADA software solution iFIX

Lees hier meer over de HMI SCADA software solution CIMPLICITY

De operator user interface (UI) van de toekomst

GE digital is constant bezig met research en development en heeft op basis van uitgebreid onderzoek bepaald hoe de volgende generatie gebruikersinterface (UI) eruit moet gaan zien. De user interface van de toekomst is functioneel en heeft als doel op basis van excepties operators te waarschuwen, zodat de gebruikers alleen de relevante informatie van dat moment gepresenteerd krijgen.

Klaar voor het IoT (Industrial Internet of Things)

HMI SCADA software solutions en Internet of ThingsIn de volgende generatie SCADA HMI van GE zijn veel van de paradigma's van het IoT overgenomen om de opkomst van het Internet of Things mogelijk te maken. Verbonden zijn, is hierbij belangrijk en een voorwaarde om het ware potentieel van het HMI SCADA-systeem te bereiken. Operators verbinden met alle machines om hen heen en ervoor zorgen dat de data die worden gepresenteerd ook de data zijn die ze nodig hebben, vraagt om systemen die het scherm en de data aanpassen aan de plaats waar u bent, wie u bent en in welke status de machine verkeert. 

Alarmmeldingen in HMI ondersteunen de werkzaamheden van operatoren

Alarmmeldingen voor de operator in een Human Machine InterfaceAlarmmeldingen zijn een belangrijk deel van elk HMI - SCADA systeem. Meestal is het niet meer dan een lijst die de open alarmen weergeeft. Onze meer dan 25 jaar ervaring met de verwerking van alarmmeldingen heeft enkele zeer belangrijke conclusies opgeleverd, zodat we een Human Machine Interface (HMI) konden maken dat de werkzaamheden en een duurzame situatie ondersteunt. We hebben fantastische tools om alarmmeldingen te onderdrukken, te filteren, weer te geven en te analyseren ter assistentie van de operatoren en het onderhoudspersoneel.

Lees hier meer over High Performance HMI objecten >

SCADA rapportagetool: Eenvoudig en dynamisch rapporteren

SCADA rapportagetool om dynamisch te rapporterenRapporten vormen een belangrijk onderdeel van het leiden van een productiebedrijf. Toch is het voor veel bedrijven nog steeds een uitdaging om op tijd en zonder fouten te kunnen rapporteren. Met de SCADA rapportagetools van Novotek en GE krijgt u hiervoor een uitgebreid en bruikbaar pakket. De rapportagemotor is Microsoft voor de best mogelijke uitwisselbaarheid en daardoor ook met hetzelfde gevoel als in alle andere Microsoft toepassingen. Met referenties in alle industriële branches en de volledige support voor controletrajecten is onze rapportage-oplossing geschikt voor vrijwel elke rapportagebehoefte. De presentatielaag is fantastisch, maar de dataopslagcapaciteit is zelfs nog beter met een volledig functionerend industrieel Historian systeem in een SCADA-uitvoering, wat resulteert in een snelle, flexibele en krachtige databron.

Downloads

Artikel over HMI SCADA - De kracht van uw operator maximaal inzetten

Hoe zet u uw HMI SCADA in? Gebruikt u het alleen voor genereren van informatie of het verkrijgen van alarmmeldingen? Het zou eigenlijk de behoefte van uw operator moeten ondersteunen.

White Paper - De veranderende rol van de Operator binnen de industrie

Hoe ondersteunt u de operator in de toekomst met HMI/SCADA software? Maak vandaag gebruik van de vooruitstrevende software mogelijkheden. 

White Paper - Herdefinieer de SCADA architectuur

Een SCADA architectuur inzetten gebaseerd op distributie voor nutsbedrijven.

White Paper - Inzicht in de veiligheid van uw HMI SCADA systeem

SCADA systemen hebben veel aandacht gekregen als gevolg van diverse cyber aanvallen en bedreigingen. Het systeem dat het centrum vormt van alle data visualisatie, control en verslaglegging ter optimalisatie van productieprocessen.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.