Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Alarm management platform voor de industriële automatisering

Integreert met vrijwel alle PLC, SCADA en DCS systemen

 

WIN-911 levert een betrouwbare, veilige en flexibele oplossing voor het volledige beheer van alarmmeldingen in de industriële automatisering. Het integreert gemakkelijk met bestaande systemen en verzamelt data uit diverse HMI / SCADA bronnen waaronder iFIX en Cimplicity maar zeker ook andere systemen via OPC. Tevens monitoort het de alarmeringscondities, verzamelt de nodige gegevens, filtert deze en stuurt de berichten naar ieder gewenst persoon op elke gewenste manier.

Hoe beheert u alarmmeldingen van uw SCADA systeem met WIN-911

Meest gebruikte oplossing voor alarmmeldingen!

WIN-911 meest gebruikte alarmnotificatie softwareIn de gehele wereld is het de meest gebruikte alarmoplossing. Het connecteert direct met uw SCADA, HMI of DCS systeem en heeft de mogelijkheid om de routing, filtering en soorten meldingen en gebeurtenissen te programmeren naar iedere ontvanger met diverse communicatie methodes als smartphone en sms afhankelijk van de omstandigheden van dat moment (prioriteit, tijdstip, area, etc).

Wereld bedrijven maken reeds gebruik van WIN-911

WIN-911 referentiesVele grote international bedrijven hebben reeds gekozen voor WIN-911 omdat het betrouwbaar en efficiënt werkt. Zelfs voor de werelds grootste data opslag centa als google, eBay en Microsoft.

Notificatie opties

U heeft de keuze uit diverse manieren om de alarmmeldingen te ontvangen, zoals:WIN-911 notificatie opties

  • Email
  • Voice - ondersteuning voor TAPI en VoIP
  • Smartphone middels Mobile-911 app
  • SMS Text - ondersteuning voor zowel ethernet als seriële modems
  • Pager

 

Wat levert WIN-911 voor u op?

Het verhoogt de operationele efficiëntie om te reageren op alarmeringen. Het verlaagt ongeplande stilstanden en verbetert de veiligheid. Er wordt inzicht verkregen in gangbare fouten en benodigde onderhoudsmaatregelen. Tevens is het een oplossing die bestemd is voor de toekomst. Win-911 is namelijk gebouwd op een .NET framework ondersteunt WIN-911 SQL data opslag en is ontworpen om continue te draaien om iedere service onderbreking te ondervangen.

 

 

Downloads

Brochure WIN-911 - het complete alarm notifcatie platform

Weet u wat er in uw fabriek gebeurt? Ontvang centraal alarm meldingen van uw SCADA system met WIN-911. Bekijk de brochure voor meer informatie.

Datasheet WIN-911

Bekijk het overzicht van de functionaliteiten, gerelateerde producten en software eisen van WIN-911, het alarm notificatie platform voor SCADA, DCS systemen en OPC. 

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.