Het Industrial Internet of Things

Maakt u al gebruik van de oplossingen die het IIoT biedt?

Internet of ThingsHet internet is overal aanwezig. Naast mensen gaan nu ook machines volop gebruik maken van dit medium. Voor industriële machines praten we over het Industrial Internet of Things, met extra aandacht voor security, performance en betrouwbaarheid.

Wat kan ik met IIoT?

IIoT applicatiesIIoT applicaties, zoals de Manufacturing Apps, maken slim gebruik van de aanwezigheid van het internet. Zo kunt u gemakkelijk machinedata verzamelen, ook als deze machines wereldwijd verspreid staan of in korte tijd heel veel data genereren. Uiteraard wel op een veilige en betrouwbare manier met standaard encryptie en tunneling. Op basis van deze machinedata kunt u meer te weten komen over het gedrag van deze machines: hoe (vaak) worden ze gebruikt, wanneer komen de meeste problemen voor? Op basis hiervan kunt u slim onderhoud inplannen en de service en daarmee betrouwbaarheid van de machines verhogen. Hier volgen een aantal typische IIoT toepassingen.

Onze aanpak

Novotek gaat uit van een pragmatische benadering die begint bij het ophalen van machine-data. Met Kepware hebben we een wereldleverancier op het gebied van OPC connectiviteit in huis, van waaruit de data op een veilige en betrouwbare manier naar elke cloud gestuurd kan worden. Daar kunt u snel (web) applicaties bouwen met het Thingworx application development platform. Van dashboarding tot en met machine learning en Augmented Reality toe.

 Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales op T: +31 076-5871010   

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.