Asset Performance Management

Verhoog de betrouwbaarheid van uw machines

Digital twin en IIoTMet APM kunt u de prestaties van uw assets verhogen. Via geavanceerde “digital twins” oftewel digitale modellen, worden de huidige prestaties van uw machines continu vergeleken met de optimale prestatiemogelijkheden. Tevens wordt u gewaarschuwd als er afwijkend gedrag waargenomen wordt, waarop u direct aktie kunt ondernemen voordat er iets mis gaat.

Digital Twin

Met Smart Signal van GE is het mogelijk om het gedrag van geavanceerde machines te analyseren en te tunen naar reeds bestaande modellen. GE heeft veel kennis van complexe assets zoals gas- en stoomturbines, windmolens en HVAC-installaties. Door deze modellen te voeden met historische procesdata van uw machine krijgt het systeem een perfect beeld van de prestaties vergeleken met soortgelijke installaties. De resultaten worden vervolgens inzichtelijk gemaakt aan de hand van een online dashboard.

Onze aanpak

In een APM traject voorzien we de volgende stappen:
1. Generate: genereren van procesdata via bestaande besturing DCS, SCADA of PLC
2. Collect: verzamelen en opslag van procesdata lokaal of in de cloud
3. Analyze: analyseren van procesdata met Smart Signal
4. Act: connecteren en on-line plaatsen van de digital twin
5. Visualize: presenteren van de resultaten in een overzichtelijk dashboard

Werkwijze Novotek APM

User Case: AVR, van afval naar energie.

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Zij zetten dit afval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. De organisatie is gebruik gaan maken van APM (van GE Digital) om het aantal ongewenste stilstanden te reduceren. 

 

 

Downloads

Asset Performance Management Suite

How can you make your operation safer and more reliable while helping to ensure optimal performance at a lower sustainable cost? Read how to enable intelligent asset strategies to optimize performance. 

Download

Waarom Asset Performance Management?

Organisaties wereldwijd maken gebruik van Asset Performance Management. Lees hier de belangrijkste vijf redenen/risico's.

Download

 Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales op T: +31 076-5871010   

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.