Augmented Reality verandert onze ervaring

Voeg digitale informatie toe aan de realiteit. Verbeter gebruiksvriendelijkheid, reactie tijd en efficiëntie 

Augmented reality inzetten voor uw productieprocesHoe handig zou het zijn om met uw mobiel dwars door een tank te kijken, de temperatuur van een reactor op te vragen of de safety documentatie van een motor te raadplegen? Met Augmented Reality kunt u digitale informatie live toevoegen aan camerabeelden. De interactie van de operator met de digitale informatie en de machine versnelt de verwerking van de informatie.Augmented Reality in de praktijk

Vuforia Studio

ThingWorx studioMet Vuforia Studio maakt u heel eenvoudig zelf uw eigen Augmented Reality applicaties. Vanwege de integratie met Kepware is met een paar klikken hier real-time data aan toe te voegen. Daarnaast kunt u animaties afspelen en desgewenst documentatie opvragen. Uw eigen AR experience staat binnen enkele uren.

Onze aanpak

ThingWorx appWe zitten graag met u samen om de mogelijkheden van AR voor u te ontdekken. Vervolgens kunnen we u vrij snel met een prototype de werking aantonen. Daarna is het mogelijk een training te volgen, zodat u zelf in staat bent dit soort experiences te ontwikkelen met ons platform.

Probeer het zelf en download de gratis Vuforia view App in de IOS App Store of Android Play Store.

Downloads

Managers guide for Augmented Reality - Harvard Business Review

Lees meer over het inzetten van Augmented Reality binnen uw organisatie in de gids van HBR.

Download

Whitepaper - The State of Industrial Augmented Reality

Marktonderzoek en analyses tonen de kansen die AR biedt voor productiebedrijven. Denk aan 'Operational Efficiency' en het verlagen van productiekosten.

Download

 Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales op T: +31 076-5871010   

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.