Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

MES - Manufacturing Execution System- voor een hogere opbrengst, minder kosten

Een MES syteem biedt volledig inzage in uw verbeteringspotentieelBinnen een productiebedrijf draait alles om productiviteit. U wilt in dezelfde tijd met dezelfde middelen een hogere opbrengst. Dit kunt u realiseren met het Manufacturing Execution System.

Bekijk de online MES - Manufacturing Execution System - demo.

 

Hoe optimaliseer je het productieproces met een MES systeem

 

 

Plan - Do - Check - Act - cyclus als basis om Operational Excellence te bereiken

Verbeteringsproces van DemingEr zijn vele methodieken die als kapstok kunnen dienen voor verbeteringsprocessen. De Plan – Do – Check – Act cyclus van Deming wordt veel gebruikt, vanwege zijn eenvoud en doeltreffendheid. Binnen een productiebedrijf is men constant bezig met het plannen, uitvoeren, controleren en aansturen. Vandaar dat deze methodiek ook ten grondslag ligt aan ons MES systeem met als doel Operational Excellence te bereiken.

 

PLAN: Een gedetailleerde productieplanning met ROB-EX


Een gedetailleerde productieplanning zet u op met ROB-EX De productieplanning is continu aan verandering onderhevig: machines vallen stil, werknemers zijn ziek en materialen soms niet voorradig. Met de ROB-EX scheduler bieden we realtime inzicht in de voortgang van de productie-orders en geven we direct aan waar mogelijke bottlenecks ontstaan.

LEES MEER OVER PRODUCTIEPLANNING >

DO: Efficiënte uitvoering door realtime informatie met de MES Operator Client

OpEx Operator Interface van NovotekDe operator heeft op de werkvloer behoefte aan actuele en realtime informatie. Welke instellingen horen bij dit product? Welke materialen mag ik gebruiken? Hoe vaak moet ik een controle uitvoeren? De MES Operator Client biedt een gebruikersvriendelijk overzicht waar iedere operator mee uit de voeten kan.

LEES MEER OVER DASHBOARDS VOOR DE OPERATOR EN OEE >

CHECK: Geavanceerde analyse MES Quality ClientCHECK_opex_novotekDe procestechnoloog en kwaliteitsmedewerker wil inzage in de kwaliteitsmetingen en traceerbaarheidsgegevens zodat er snel en accuraat geacteerd kan worden in geval van kwaliteitsproblemen. De MES Quality Client combineert online traceerbaarheidsinformatie met kwaliteitsmetingen en statistische analyse tools.

LEES HIER MEER OVER HET MES SYSTEEM >

 

 

ACT: Uitgebreide rapportages met de MES Reporting Client


Opex_act_clientAls manager wilt u beschikken over overzichtelijke rapportage met de mogelijkheid in te zoomen op afwijkingen. De MES Reporting Client biedt een uitgebreide verzameling aan standaard productierapporten die desgewenst door u zelf op maat gemaakt kunnen worden.

Lees hier meer over de Report Client >

Wat kunnen wij u bieden?

Een totaal oplossing om uw productieproces te digitaliseren en één aanspreekpunt voor het ontwerp, de implementatie en ondersteuning tijdens gebruik. Geïnteresseerd? We komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden en een basis te leggen voor een demonstratie gericht op uw productieproces. We gaan graag voor u aan de slag!

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.