Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Beter databeheer met Proficy Historian

Al uw procesdata op een centrale plaats.

Proficy Historian Trial Version aanvragenU kunt uw productieproces efficiënter maken door beslissingen te nemen op basis van betere en betrouwbaardere data door goede historische dataopslag in te zetten. Beter inzicht begint met het begrijpen van deze data. De opgeslagen informatie wordt met onze oplossing Proficy Historian inzichtelijk gemaakt en beschikbaar gesteld voor de juiste personen op de juiste plek.

Vraag de gratis test versie van Proficiy Historian aan!
Deze test versie biedt volledige functionaliteit, inclusief alarms en events, voor 25 tags.Pionier in Groen ondernemen verbruikt 25% minder energie

Alpro produceert plantaardige voedingsmiddelen die van nature gezond zijn. Van origine zit het duurzame al in onze bedrijfsvoering, dus de focus leggen op energiebesparing was een kleine stap.

Stéphane Casteleyn, Production Project Manager, Alpro Soya
Waterschap de Dommel

Het systeem voldoet aan al onze wensen…

van historische dataopslag naar analyses en van automatische statusrapporten tot storing meldingen in verschillende alarm gradaties.

Cees Haans, Adviseur besturingstechniek, Waterschap De Dommel
Akzo Nobel werkt met Data Historian

Eén MES van Zweden tot China

Het pakket verkocht zichzelf toen een kritisch gestemde groep de ene dag hun functionele eisen mocht opsommen en de volgende dag al werkende demo’s kreeg van de consultant.

Wouter Amersfoort, Information Manager Logistics, Akzo Nobel

Proficy Historian: Dé oplossing voor het verzamelen, opslaan en analyseren van procesdata

Proficy Historian van GE DIgital. De oplossing voor het opstellen van rapportages, trends en analyses.Novotek biedt een eenvoudig maar krachtig systeem dat de gegevens van alle machines en locaties verzamelt en deze centraal opslaat. Vanuit deze centrale opslag kunnen vervolgens rapportages worden gemaakt, trends worden getoond, alarmen worden opgevolgd en diepgaandere analyses worden uitgevoerd. De basis hiervoor is GE Historian, een veelzijdig systeem met bewezen resultaten.

• Een gemiddelde besparing van 10 uur per maand op rapportages van de processen
• Een besparing van gemiddeld 5 uur per maand op onderhoudswerkzaamheden
• Door geografische vergelijking een gemiddelde stijging van de omzet van 5%
• Een gemiddelde stijging van de klanttevredenheid van 7%
• Gemiddeld verdient een organisatie de investering in onze remote data acquisitie binnen 1,5 jaar terug

Lees hier meer over Proficy Historian>

Uw productieproces direct bijsturen en continu verbeteren

 

Productieproces continu verbeteren met de hulp van de data management software 

 

     

Met de data management software Proficy Historian en Operations Hub van GE Digital beschikt u snel over de noodzakelijke gegevens voor het inzichtelijk maken, analyseren en oplossen van complexe productieproblemen. De oorzaken van verstoringen in productieprocessen zijn tot in detail te herleiden. Dit geeft u de mogelijkheid direct bij te sturen en zodoende continue verbeteringen aan te brengen op basis van de historische gegevens.


Remote Operations realiseren met Proficy producten

Bekijk de korte demo over Remote Operations en ontdek hoe het SCADA systeem CIMPLICITY, Proficy Historian en Proficy Operations Hub het mogelijk maakt voor een operator om op afstand een probleem te detecteren en te onderzoeken.

 

Voordelen van Proficy Historian


• Lagere onderhoudskosten voor het opslaan van al uw procesdata.
• Optimalisatie van uw processen over meerdere locaties tegelijk
• Hoog presterende en snelst innoverende tijdgebaseerde Proficy Historian in de industrie
• Een breed pakket aan geavanceerde client applicaties waarmee u meer uit uw data haalt
• Zeer gebruiksvriendelijk, snel te installeren en meteen toe te passen
• GE Digital is een hoog gewaardeerd bedrijf en toonaangevend in de ontwikkeling van het Industrial Internet
• GE Digital werkt aan de allermodernste technieken op het gebied van big data management

Proficy Historian van GE Digital en KEPServerEX van KepwareData verzamelen met het communicatieplatform KEPServerEX

De basis voor het verzamelen van procesdata is het communicatieplatform. KEPServerEx van Kepware is een uniek OPC communicatieplatform dat in staat is om verbinding te maken met duizenden verschillende apparaten, van eenvoudige energiemeters tot complexe productiesystemen. De datumtijdstempel is een belangrijk gegeven om de volgorde van gebeurtenissen vast te leggen. Deze data communicatie wordt uiteraard beveiligd met een hoog beveiligingsniveau én bescherming tegen dataverlies.

Lees hier meer over het communicatieplatform KEPServerEX.

Data opslaan

Data opslaan is goedkoop en simpel, maar data goed opslaan is moeilijk. Historian van GE bewaard meer dan 20 miljoen punten per halve seconde. Het verkleint het en het kan heel snel data terugsturen tijdens dit proces.Je zou tegenwoordig kunnen denken dat data-opslag eenvoudig is: een terabyte data kost minder dan 100$. De grootste uitdaging is echter niet het opslaan, maar het zo opslaan van de gegevens dat u ze ook weer kunt opvragen en dat de juiste gegevens worden opgeslagen bij iedere monstername sample. De technologie die wordt gebruikt in onze oplossing is supermodern en in staat om meer dan 20 miljoen punten per halve seconde op te slaan, zonder dat het een probleem is om tegelijkertijd ook data ter beschikking te stellen aan verschillende clients. Het Proficy Historian product van GE Digital is de kern en wordt tegenwoordig gebruikt in talloze verschillende industrieën over de hele wereld om elke seconde miljoenen procesdata op te slaan.

Data plaatsen in uw analyse-omgeving

Data leveren wordt gedaan in een voor IT bekende interface van een SQL server. Dit maakt meteen alle pre post processing rondom SQL server toegankelijk.Wanneer het u dan gelukt is om de data te vinden, komt de volgende uitdaging: zijn de gegevens bruikbaar en hoe krijg ik ze in mijn analyse-omgeving? Dat laatste is eenvoudig, u moet hiervoor natuurlijk een standaard protocol gebruiken! Onze oplossing werkt op basis van industriele standaards zoals een standaard SQL-interface die begrijpelijk is voor iedereen met enige basiskennis van een SQL-server. Daarnaast is het mogelijk de data te transformeren indien nodig. Het kan zijn dat de elektriciteitsmeters voor gebruik opgeteld moeten worden of dat u een aantal meters met een verschillende schaalverdeling wilt vergelijken. Al deze zaken worden verzorgd door de transformatielaag van onze oplossing.

Eindelijk uw data volledig benutten!

Zodra de data beschikbaar is, kunt u het analyseren en op zoek te gaan naar een efficiëntere productieNa het verzamelen, opslaan en bewerken van uw data, bent u nu bij het doel aangekomen en kunt u uw data eindelijk gebruiken: nieuwe manieren vinden om efficiënter te produceren, minder afval te genereren of die extra manier vinden om energie te besparen. De oplossing van Novotek is de meest eenvoudige manier om externe data in uw tool te analyseren!

Meer informatie over de achterliggende technologie

The industrial data provider biedt een aantal van de top producten van GE Digital, Kepware en een aantal Novotek componenten samen.De oplossing van Novotek bestaat uit de suite van GE Digital. In de kern bevindt zich hier Proficy Historian die ervoor zorgt dat alle gegevens op een snelle, veilige en zekere manier verzameld kunnen worden, zelfs via internet en door firewalls heen. De functies in Proficy Historian zijn zeer uitgebreid en schaalbaar tot 20 miljoen tags per server. Ze kunnen allemaal op een ongelofelijke snelheid bijgewerkt en bijgehouden worden.

Downloads

Whitepaper - Digitaliseren van uw organisatie

Hoe start u met digitaliseren? Lees in de whitepaper hoe Proficy Historian hierin de basis vormt.

Whitepaper - Op afstand data managen

Binnen de watersector, OEM, Olie en gas, manufactures bestaande uit meerdere fabrieken, halen waarde uit gecentraliseerd data beheer. IT/OT teams zijn verantwoordelijk voor de data infrastructuur. Lees er meer over in de whitepaper.

Demo Proficy Historian - gratis aanvragen bij GE digital

GE Digital biedt een gratis demo aan van Proficy Historian. De toegang tot de demo verkrijgt u na het invullen van uw gegevens via de website van GE Digital.

 

 

Remote operations met Proficy Historian

Ontdek hoe organisaties op afstand de productie kunt ondersteunen met CIMPLICITY, Proficy Historian en Proficy Operations Hub. Bekijk de korte video voor uitleg

Bekijk

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.