Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Operational Excellence bereiken met het Manufacturing Execution System

Stap voor stap richting Operational Excellence door continue verbetering volgens het plan-do-check-act model.

MES Systeem van NovotekAls productiebedrijf heeft u te maken met hevige concurrentie. Op het moment dat een product ergens anders goedkoper, beter of sneller geproduceerd kan worden heeft u een probleem. De enige manier om dit voor te blijven is dan ook door het productieproces continu te verbeteren en uw productie te digitaliseren. MES software van Novotek is een middel om gestructureerd Operational Excellence - OpEx te bereiken.

Bekijk de MES-demo online.
Ontdek hoe u Operational Excellence in Manufacturing kunt bereiken!

Voorbeelden van Business Benefits in de praktijk

Meer opbrengsten, minder kosten, maar wat betekent dat in de praktijk? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van business benefits, die gerealiseerd zijn met onze MES-oplossing.

Business Benefits van het werken met een MES systeem

Welk resultaat biedt een Manufacturing Execution System u?

ROI MES calculator downloadenWilt u weten welke resultaten u kunt behalen met een MES systeem? Download onze MES ROI calculator. U kunt na het downloaden zelf uw gegevens invullen in het Excel bestand en zien waar uw mogelijkheden liggen. De eerste stap is om zicht op uw OEE te krijgen.

Het effect van 1% OEE verbetering

1% OEE verbeteren levert 7% winst opOEE is een belangrijke KPI voor het verhogen van de opbrengst. Wist u dat slechts 1% OEE verbetering al een groot effect kan hebben op uw winstmarge. Onderstaand fictief voorbeeld laat het hefboom effect van OEE zien.

MES beantwoordt vragen van verschillende gebruikers

Van planner tot manager en van operator tot procestechnoloogEén MES-systeem biedt inzicht aan verschillende gebruikersgroepen binnen het productieproces. Met een druk op de knop krijgt iedere medewerker de juiste informatie: van planner tot manager en van operator tot procestechnoloog.

Een webgebaseerde user-interface voor elk type gebruiker.

Uitleg van MES system per gebruikerOns MES-systeem biedt een gebruikers-interface, die is afgestemd op elk type gebruiker. De informatie kan via HTML5 gebaseerde schermen vanaf elke pc of tablet geraadpleegd worden.

Naadloze integratie in uw bestaande systeem-architectuur.

Sluit naadloos aan op de bestaande systeem architectuurDoordat we gebruik maken van open standaarden als OPC UA en B2MML kunnen we aansluiten op elke bestaande infrastructuur. Het systeem is modulair opgezet, zodat u klein kunt beginnen en gefaseerd kunt uitrollen. Onze solution architecten hebben zowel kennis van ERP en PLC systemen.

Downloads

Operational Excellence brengt machines, data, inzicht en mensen samen

Whitepaper van GE - Accelerating Operational Excellence

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.