Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

OPC als Communicatie Platform

De standaard voor het delen van procesdata

 

OPC Data Connectivity

KEPServerEX demo downloadOPC is het platform waarmee u eenvoudig communicatie realiseert tussen verschillende apparaten en toepassingen. Hierdoor kunnen uw procesbesturingsystemen bijvoorbeeld rechtstreeks communiceren met uw ERP systeem of warehouse-management systeem. Op deze manier lost u heel snel vraagstukken op waarbij de beschikbaarheid van realtime data cruciaal is.

OPC is een wereldwijd erkende standaard

Kepware ConnectivityDe beste communicatie oplossing voor industriële automatisering en IT. OPC is een flexibele en schaalbare oplossing voor het verbinden, beheren, controleren en besturen van uiteenlopende automatisering en industriële IT apparaten en toepassingen. De communicatie wordt beheerd via een centraal platform dat ondersteuning biedt voor een breed scala aan communicatieprotocollen van diverse automatiseringssystemen. Door dit platform te introduceren stelt u talloze applicaties binnen uw bedrijf in staat gebruik te maken van realtime procesdata. 

Lees hier meer over KEPServerEx >

Bewezen interoperabiliteit met meer dan 250 protocollen

Beschikbare drivers voor Siemens, Allan Bradley, Mitsubishi, ABB and Honeywell maar ook voor BACNet, DNP3 en Modbus. Alle OPC inclusief DA, AE, UA en HAD worden ondersteundBewezen interoperabiliteit is de sleutel van het succes van OPC. Er zijn verschillende leveranciers die hier op inspelen waaronder Kepware. Het systeem van Kepware omvat de beste communicatie protocollen voor hardware devices van leveranciers als Siemens, AllenBradley, Mitsubishi, ABB en Honeywell maar ook generieke protocols zoals BACNet, DNP3 en Modbus. Aan de client zijde wordt deze data beschikbaar gesteld in standaard OPC inclusief OPC DA, AE, UA en HDA. Daarnaast beschikt het platform over SNMP, DDE, OLE DB en een aantal zeer specifieke protocollen zoals Wonderware Suitlink, GE NIO en Oracle MOC.

Download hier de gratis KEPServerEX DEMO.

Internet of Things biedt nieuwe wereld aan datacommunicatie

KEPServerEX is beschikbaar met onder meer IoT Gateway. Door IoT Gateway als hub te gebruiken is het mogelijk de verbinding tussen de werkvloer en het datacentrum te realiseren. Deze connector ondersteunt de ontwikkelingen van het Industrial Internet of Things (IoT) om real-time informatie van industriële installaties naar de cloud te stroomlijnen ten behoeve van real-time analyses. 

'Real-time analyses helpen om verspilling te voorkomen, processen te stabiliseren en te focussen op innovatie.'

 

 

Schaalbaarheid voor alle onderdelen van uw communicatie-netwerk

KepserverEX is een multi-thread systeem. Schaalbare oplossing die online verranderingen door kan voeren.Is het voor u lastig om nieuwe apparatuur, gebruikers of datapunten toe te voegen? De meeste tools zijn verschillend voor elk apparaat en dienen dan nog vaak op hun eigen topologie te worden uitgevoerd.

KEPServerEX levert een unieke schaalbaarheid hetgeen tijd bespaart om nieuwe apparatuur, verbindingen, gebruikers en datapunten toe te voegen. Aangezien de KEPServerEX werkt op basis van een multi-thread systeem - elke datalink wordt apart uitgevoerd – zat het geen invloed op een andere link. Met de centrale configuratie tool kunnen de meeste uitbreidingen dynamisch toegevoegd worden. KEPServerEX is geschikt voor alle soorten en maten van toepassingen: van een apparaat met één datapunt, tot duizenden apparaten met miljoenen datapunten.

Industriëel betrouwbare en stabiele data-acquisitie oplossing

KepserverEX heeft een award gewonnen en is Industriëel betrouwbare en stabiele data-acquisitie oplossing KEPServerEX is een industriëel robuuste oplossing die uitermate betrouwbaar is voor 24/7 operaties. Dat is belangrijk want data-acquisitie is de fundering van al uw verdere informatisering en rapportage. Kepware is gecertificeerd en goedgekeurd door vele industriële producenten. Kepware onderhoudt een hoge standaard op het gebied van kwaliteitscontrole: de verhouding tussen ontwikkelaars en QA medewerkers binnen het bedrijf is 1:1. Hierdoor kan met het product stabiel en betrouwbaar houden.
 

Downloads

Demo versie: KEPServerEX

Download de demo van het KEPServerEX communicatie platform. Ga naar direct naar het download formulier op de website van PTC.

 

Handleiding: KEPServerEX

Introductie over en handleiding voor KEPServerEX. De op server gebaseerde software is gemaakt voor het opzetten van nauwkeurige communicatie, snelle set-up en de communicatie tussen client applicaties zoals industriële apparaten en systemen. De server biedt veel plug-in device drivers en componenten, die nodig zijn bij de meeste communicatie vormen.

Guide: Secure KEPServerEX® Deployment

Safety and uptime are key components of automation systems. Cybersecurity threats are increasing in both frequency and complexity and it is therefore paramount that users of KEPServerEX deploy the application as securely as possible. This document guides users through the process of deploying KEPServerEX with maximum security. 

E-book: Industrial IoT

This eBook explores the Industrial Internet of Things (IIoT). It describes the benefits of Internet-enabling all hardware and software components (“Things”) that comprise an automation system, and delves into the challenges the industry must overcome for the IIoT to be successful.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.