Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

OPC Data Routing

Integreer uw procesdata met andere applicaties.

 

OPC Data RoutingEr is een toenemende behoefde aan live oftewel realtime procesdata in verschillende business applicaties. Om snel de juiste beslissing te kunnen nemen moeten deze applicaties weten wat de status van het proces is op dit moment. In plaats van voor elke verbinding een aparte interface op te zetten is het eenvoudiger hiervoor een middleware platform voor in te richten met standaard plugins naar de andere applicaties.


Ontdek zelf hoe OPC Router, een middleware platform werkt!
Volg de link, vul uw gegevens in en download het gratis.

Koppel uw procesdata aan standaard office tools als Excel, Mail of zelfs Messenger.

OPC data koppelen met Messenger, excel of mailExcel en e-mail zijn applicaties die vaak gebruikt worden. Hoe handig zou het zijn als u eenvoudig procesdata kunt integreren in deze applicaties op het moment dat dat nodig is? Of dat u een berichtje krijgt op het moment dat een procesmeting een bepaalde waarde krijgt? Met een OPC Data Router is dat standaard mogelijk.

Integreer uw procesdata met een gecertificeerde SAP koppeling.

SAP koppeling  - OPCOf het nu om het downloaden van productie-order informatie gaat, of het uploaden van verbruikte materialen, het koppelen van uw ERP systeem aan realtime procesdata voorkomt fouten en onnodig administratief werk.

Downloads

Demo link - Test OPC Router nu gratis

Vraag je persoonlijke download link aan. De link geeft toegang tot de volledig functionerende OPC Router.

OPC Router System Requirements

Volg de link en lees meer over de actuele System Requirements van OPC Router.

Brochure - Uitleg over de plug-in mogelijkheden van OPC Router

Ontdek hoe OPC Router uw industriële systemen met elkaar verbindt  met krachtige communicatie plug-ins. Data uitwisselen tussen PLC, databases, MES systemen, SAP systemen, printers en Excel