Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Customer Support, service contracten en trainingen

Novotek biedt u technische supportNovotek stelt een volledig pakket aan Services ter beschikking met betrekking tot de oplossingen en producten die we leveren. Wij bieden Customer support, service contracten en trainingen aan onze klanten en partners, met als doel het optimale gebruik te verzekeren van de oplossingen en producten die werden geïnstalleerd.

 

Customer Support

Verscheidene niveaus van support kunnen worden voorzien in de taal van de klant, waardoor duidelijker en meer accurate support kan worden geleverd. De support teams van al onze vestigingen staan ter beschikking van u als klant. Raadpleeg afdeling Customer Support voor meer informatie of om een support case aan te melden.

Trainingen

Novotek biedt trainingen die gericht zijn op het efficiënt en correct gebruiken van onze producten. Als Gecertificeerd Trainingsprovider zijn wij ervan overtuigd dat onze trainingen u kunnen helpen om uw investering in onze producten optimaal te laten renderen, zodat u beter en sneller aanpassingen kunt realiseren in uw applicatie. 

Bekijk hier het totaal overzicht en ons aanbod per training.

Verschillende contractvormen

De diverse service contracten hebben als doel u als klant zo goed mogelijk en op maat te ondersteunen.

Partner Programma
Een laatste onderdeel van ons services-pakket is ons Partner Programma. Novotek stelt zich tot doel haar partners op te leiden en te ondersteunen. Onze partners zijn immers een cruciale schakel in het verzekeren van het succes van onze klanten.

Acceleration Plan
Een Acceleration Plan kan afgesloten worden bij de aanschaf van een licentie. Dit is een onderhoudscontract op de gekochte licenties. Dit biedt u als klant:

  • Technische assistentie bij vragen tijdens lokale kantoortijden en in de eigen taal;
  • Gratis upgrades van software licenties;
  • On-site support tegen een gereduceerd uurtarief;
  • Support op afstand door inbel mogelijkheid op het systeem;
  • System Health Check;
  • Nieuwsbrief met de laatste actuele informatie;
  • Testlicenties;
  • Aanbod van interessante promotionele acties door leveranciers.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.