Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

CIMPLICITY Fundamentals Training

Voor een goede basiskennis van GE CIMPLICITY

Cimplicity Fundamentals trainingGE HMI/SCADA CIMPLICITY wordt veelvuldig toegepast voor real-time data acquisitie, alarmering en processvisualisatie. Deze cursus is bedoeld om de basiskennis van GE CIMPLICITY te leren en is gericht op de verschillende aspecten van project configuratie. Via de hands-on lab oefeningen leert de student stap voor stap hoe een project dient te worden opgezet en welke zaken van belang zijn bij het maken en wijzigen van een HMI-applicatie.

 

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor engineers/ontwerpers, gebruikers en beheerders die met CIMPLICITY (gaan) werken. De onderwerpen zijn gericht op het configureren en aanpassen van de real-time data acquisitie, alarmering en procesvisualisatie-omgeving.

Referentiecode : GFS-030
Level : Beginners
Dagen : 4 (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren CIMPLICITY product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

Onderwerpen en invulling van de CIMPLICITY Fundamentals Training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • GE CIMPLICITY Overview
  • Project Configuration
  • Point Configuration
  • Point Control Panel
  • Graphics

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data CIMPLICITY Training

  • 2 tot en met 5 februari 2021
  • 1 tot en met 4 juni 2021
  • 14 tot en met 17 september 2021
  • 23 tot en met 26 november 2021

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.