Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

iFIX Advanced Training

Voor een goede kennis van GE iFIX


GE-iFIX-trainingHMI/SCADA iFIX is één van de marktleidende producten voor real-time data aquisitie, alarmering en proces visualisatie. De cursus is bedoeld om een goede basiskennis van dit product te verschaffen. Alle belangrijke functies worden behandeld: van project configuratie tot het configureren van de data-acquisitie en het maken van visualisatie graphics. De hands-on lab oefeningen zijn bedoeld om deelnemers te begeleiden bij het opbouwen en onderhouden van een complete HMI/SCADA-applicatie.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor zowel applicatie engineers, system integrators als eindgebruikers die al ruime ervaring hebben met iFIX.

Referentie code : GFS-254
Level : Gevorderden
Dagen : 4 dagen (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren iFIX product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

Onderwerpen en invulling van de iFIX Advanced Training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Architecture and Applications review
  • Advantage Licensing
  • Introduction to OPC
  • iFIX OPC Clients
  • iFIX OPC Servers

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data iFIX Advanced Training

Indien u interesse heeft in een iFIX Advanced training, laat het ons weten. Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een training. Bij voldoende interesse wordt een geschikte datum gekozen of Novotek komt op locatie een training geven.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.