iFIX Fundamentals Training

Voor een goede basiskennis van GE iFIX

GE-iFIX-trainingHMI/SCADA iFIX is één van de marktleidende producten voor real-time data acquisitie, alarmering en proces visualisatie. De cursus is bedoeld om een goede basiskennis van dit product te verschaffen. Alle belangrijke functies worden behandeld: van project configuratie tot het configureren van de data-acquisitie en het maken van visualisatie graphics. De hands-on lab oefeningen zijn bedoeld om deelnemers te begeleiden bij het opbouwen en onderhouden van een complete HMI/SCADA-applicatie.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor engineers/ontwerpers, gebruikers en beheerders die met iFIX (gaan) werken. De onderwerpen zijn gericht op het configureren en aanpassen van de real-time data acquisitie, alarmering en procesvisualisatie-omgeving.  

Referentie code : GFS-154
Level : Beginners
Dagen : 4 dagen (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren iFIX product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

Onderwerpen en invulling van de iFIX Fundamentals Training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

• Introduction to iFIX
• iFIX Architecture & Applications
• System Configuration and Building projects
• Connecting to I/O

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data iFIX Fundamentals Training

  • 26 tot en met 29 januari 2021
  • 20 tot en met 23 april 2021
  • 6 tot en met 9 september 2021
  • 16 tot en met 19 november 2021

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.