Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Kepware OPC Training

Voor een goede kennis van Kepware OPC communicatie

KEPServerEX is het platform waarmee u eenvoudig communicatie realiseert tussen verschillende apparaten en toepassingen. Hierdoor kunnen uw procesbesturingsystemen bijvoorbeeld rechtstreeks communiceren met uw ERP systeem of warehouse-management systeem. 

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor gebruikers en beheerders die werken met Kepware OPC communicatie. De onderwerpen zijn gericht op het optimaliseren van de communicatie, het debuggen met behulp van diagnostische hulpmiddelen en het leren toepassen van REST voor web connectiviteit en OPC UA.

OPC Foundation member

Referentie code : KEPWTR
Level : Beginners
Dagen : 2 dagen (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren Kepware product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

Onderwerpen en invulling Kepware OPC Training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Introduction to Kepware and Course Overview
  • Installing KEPServerEX
  • Device Connectivity
  • Client Connectivity
  • KEPServerEX Essentials

Invulling:

De training biedt een gedetailleerde kijk op de KEPServerEX communicatieplatform, met veel aandacht voor de architectuur en hoe verbinding te maken met andere softwareapplicaties/apparaten. De training bevat tevens product demonstraties en oefeningen, en geeft een overzicht van OPC concepten.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data Kepware OPC training

Trainingen kunnen zowel on-site, online als op kantoor bij Novotek worden gegeven en de datum zal, bij voldoende belangstelling, in gezamenlijk overleg worden bepaald. Heeft u interesse, vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op of neem direct contact op met Yvette Voesenek van Customer Support.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.