Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Plant Applications (MES/MOMS) Training

Voor een goede basiskennis van Plant Applications (MES systeem)

Plant Applications is een geïntegreerd MES (Manufacturing Execution Systeem) dat zich richt op het verbeteren van efficiëntie, kwaliteit en traceerbaarheid. In deze cursus leert de student hoe men Plant Applications software in het algemeen kan configureren en onderhouden. Deze cursus biedt een inleiding tot de fundamentele mogelijkheden en basis elementen zoals het configureren van het plant model, producten, events, variabelen, displays en security. Studenten zullen ook bekend worden gemaakt met de basis principes van data-flow en hoe de gegevens vanuit de Plant Applications database met behulp van de Excel Add-In kunnen worden gerapporteerd.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor beheerders, gebruikers en analisten die werken met Plant Applications. De cursus biedt een inleiding tot mogelijkheden zoals het configureren van het plant model, producten, events, variabelen, displays en security.

Referentie code : GFS-367
Level : Beginners
Dagen : 3 dagen (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren Plant Applications product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

Onderwerpen en invulling van de Plant Applications Training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Plant Applications Introduction
  • Plant Mode
  • Plant Applications Events
  • Calculations
  • Product Management

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data Plant Applications Training

  • 23 tot en met 25 maart 2021
  • 12 tot en met 14 oktober 2021

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.