Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Proficy Historian Training

Voor een goede basiskennis van Proficy Historian van GE Digital

Historian Training NovotekProficy Historian is een data acquisitie systeem voor het automatisch ophalen, opslaan en verwerken van grote hoeveelheden procesdata. De cursus is bedoeld om de student een goede praktische kennis van historische dataopslag middels GE Historian te bieden. Onderwerpen zijn zowel gericht op het administratieve beheer van de server en bijbehorende data archieven als op de ontwikkeling van de client-applicaties. Deze cursus is in feite essentieel voor klanten die gebruik maken van GE Historian. 

 

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor beheerders, gebruikers en analisten die werken met historische dataopslag. De onderwerpen zijn gericht op het implementeren, beheer en gebruik van een GE Historian omgeving.

Referentie code: GFS-345
Level: Beginners
Dagen: 2 (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren Historian product specialist
Locatie: Breda

Inschrijven: Neem contact op met Yvette Voesenek van de afdeling Customer Support door een mail te sturen naar yvette.voesenek@novotek.com of vul onderstaand contactformulier in.

Onderwerpen en invulling van de Proficy Historian Training 

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Overview of Proficy Historian
  • Architecture & Administration
  • Data Stores & Archives
  • Proficy Historian collectors
  • Tags

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data Proficy Historian Training

  • 11 en 12 maart 2021
  • 26 en 27 mei 2021
  • 6 en 7 oktober 2021

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.