Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

ROB-EX Scheduler Training

Voor een goede basiskennis van ROB-EX Training

Scheduler – Powered by ROB-EX – is een productie-order planningssysteem. Deze cursus leert u in korte tijd effectief met het product om te gaan. In eerste instantie wordt ingegaan op het invoeren en configureren van de benodigde masterdata zoals resources, operaties en routings. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillende planningstechnieken, interfaces en rapportage mogelijkheden. Deze cursus is in feite onontbeerlijk voor iedereen die met Scheduler – Powered by ROB-EX – aan de slag gaat.

Referentie code : GFS-902
Dagen : 2 dagen

ROB-EX Scheduler Training

Trainingen kunnen op aanvraag op maat aangeboden worden. Het is mogelijk om de training bij u op locatie te volgen. Heeft u interesse vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op of neem direct contact op met Yvette Voesenek van Customer Support.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.