Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

SOA en Workflow Authoring Fundamentals Training

Voor een goede basiskennis van SOA en Workflow

 

Workflow is een systeem om werkprocedures te borgen door automatische en manuele handelingen aan te sturen en op elkaar af te stemmen. Deze training richt zich op de elementaire configuratie van het systeem en de ontwikkeling van daarop gebaseerde toepassingen. Zo kunnen de deelnemers werken met een sample systeem om Workflow te koppelen aan een verscheidenheid aan databronnen. Ook wordt inzicht verschaft aan de benodigde administratieve activiteiten en rapportage mogelijkheden voor een complete inrichting en ondersteuning van een op Workflow gebaseerde oplossing.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor ontwerpers en ontwikkelaars van Workflow en voor diegenen die de Workflow applicatie zullen gaan implementeren en beheren. Er zal dieper worden ingegaan op de SOA architectuur en de Workflow modellering.


Code: GFS-401 en -402
Level: Beginners
Dagen: 3 (9:00 uur - 16:30 uur)
Trainer: Ervaren Workflow product specialist
Locatie: Breda

 

Onderwerpen en invulling van de SOA en Workflow Authoring Fundamentals training

Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Overview of GE SOA;
  • Discuss the GE SOA architecture and deployment strategies;
  • Introduction to the GE Client;
  • GE SOA Data Communication Connectors (iGS, Historian).

Invulling:

Voorbeelden, presentaties en andere methoden worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Er is ruime gelegenheid tot oefenen en het stellen van vragen waarbij er genoeg afwisseling zal zijn tussen theorie en praktijk.

Lees hier meer over de onderwerpen en invulling van de training >

Data SOA en Workflow Authoring Fundamentals Training

De SOA Fundamentals/Workflow Authoring Fundamentals training kan on-site worden gegeven. Heeft u interesse in het volgen van de training, vul dan onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op of neem direct contact op met Yvette Voesenek van Customer Support.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact op met Yvette Voesenek van onze afdeling Customer Support  NL: +31 (0) 76 581 18 77  BE: +32 (0) 3 234 94 71 of mail naar yvette.voesenek@novotek.com.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.