Optimalizeren van het productieproces

Als u eenmaal de beschikking heeft over procesdata en deze kunt relateren aan de juiste digitale informatiemodellen, dan kunnen we beginnen met het oplossen van productiviteits- problemen of het identificeren van verbeteringspotentieel.

Of het nu gaat om één machine met een Machine Learning-applicatie of een volledige materiaalstroom in een planningsoplossing, de basismethodologie is vaak hetzelfde bij het toepassen van analytics op de relevante data. Door een model te maken van de ideale situatie en deze te vergelijken met de realiteit is het mogelijk om (redenen voor) afwijkingen te identificeren en deze soms zelfs te voorspellen.

Wij kunnen u helpen met opzetten van alle soorten analyses, van realtime dashboarding tot Artificial Intelligence en Machine Learning. Hiermee kunt u zelf nieuwe strategieën ontwikkelen om uw productieproces nog beter te kunnen aansturen.

Uitgelicht
Skjern Paper reduceert afval met Analytics

Skjern Paper maakt gebruikt van Analytics

Om meer grip te krijgen op het productieproces wendde Skjern Paper zich tot Novotek en GE Digital’s Proficy CSense, een geavanceerd analysesoftwarepakket. Hiermee kunnen toekomstige activa- en procesprestaties voorspeld worden.

Operatoren konden snel aan de slag met de tools waardoor de organisatie direct kon profiteren van de beschikbare analyses.

Lees de referentie
Duurzame energiegroei door operationele efficiëntie te bereiken

Vattenfall werkt met ThingWorx

Lees hoe Vattenfall zich voorbereid op de groeiende vraag naar energie door efficiënter te werken met hulp van ThingWorx en Novotek.

Door de noodzaak om op te schalen en een solide basis te leggen voor toekomstige integraties met andere applicaties, was het implementeren van een gecentraliseerd platform belangrijker dan ooit.

Lees meer
Machine Learning en Analytics

Webinar Machine Learning en Analytics

Start met Machine Learning en Analytics om competitive te blijven.

In dit webinar leert u hoe de weg naar succes te bewandelen zonder uw engineers om te scholen tot data-wetenschappers.

Bekijk de webinar