Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Versiebeheer van onder andere Siemens PLC’s met Versiondog

Versiebeheer van uw Siemens automatiseringsystemen zoals het zou moeten zijn; eenvoudig, intuïtief en open.

 

Bent u ooit op zoek gegaan naar de laatste versie van de
programmeercode of configuratie?

U herkent het wel. Een stressvolle situatie waarin je wanhopig op zoek bent naar de laatste versie na bijvoorbeeld een stroomstoring of een andere (menselijke) fout waarbij gegevens zijn gewist. Of iemand heeft per ongeluk een parameter of waarde gewijzigd en er is geen documentatie beschikbaar van de meest recente situatie. Je gaat bellen met integrators of leveranciers die de software hebben geïnstalleerd. Dit blijkt in praktijk lastig te herleiden. Versiondog is het simpele antwoord op al deze kwesties.

Lees meer over versiebeheer met Versiondog

versiondog geeft antwoord op de volgende vragen

Dit zijn zeer waarschijnlijk voorbeelden die u zich makkelijk kunt voorstellen. Het zou fijn zijn als het antwoord op deze vragen snel voorhanden is. versiondog geeft dat antwoord. Wanneer u versiondog heeft geïnstalleerd kunt u eigenlijk niet meer zonder. Met name in gereguleerde industrieën  biedt de complete audit trail van versiondog een uitkomst. 

De kracht van versiondog: SmartCompare

De kracht van versiondog ligt in de manier waarop u verbinding maakt en de verschillende versies van programmacode met elkaar kunt vergelijken. U kunt zonder tussenkomst van de ontwikkelomgeving van uw leverancier het programma ophalen en direct beschikken over de benodigde gegevens door middel van een connector die geschikt is voor elk apparaat. Deze connector is de SmartCompare

 

Ondersteuning voor meerdere leveranciers en apparaten

Het maakt niet uit of u SIMATIC of SINUMERIK gebruikt. Versiondog ondersteunt de meeste software van Siemens zoals WinCC en besturingsoftware PCS7, SIMATIC S7 en SIMATIC S5. De lijst gaat verder met ondersteuning voor aandrijfsystemen als Tiaster MCC en SINAMIC. Siemens adviseert zelf Versiondog als de tool voor versiebeheer op hun PLC’s. 

Functies en setup van versiondog

Het pakket van versiondog is eenvoudig te installeren. Om alles uit versiondog te halen is het enige dat u hoeft te doen, het installeren van de connectoren tussen uw systemen. De hoofdfunctie van versiondog is het bijhouden van de laatste versies van de programmatuur en wie de rechten (autorisatie) heeft om wijzigingen hierin aan te brengen. Daarna is het zaak om de frequentie van de automatische back-up in te stellen en te bepalen of er een alarmfunctie geïnstalleerd dient te worden als er zaken wijzigen. De configuratie en het beheer kunt u na een korte training eenvoudig zelf doen. Uiteraard worden alle wijzigingen geregistreerd in een uitgebreide audit trail.

Support voor meerdere leveranciers en apparaten

Versiondog biedt ondersteuning voor meerdere software leveranciers en apparaten. Het is zelfs door Siemens geadviseerd als de versiebeheertoolSinds versiondog is uitgebracht in 2007 heeft het een enorme groei doorgemaakt in functionaliteit en het aantal apparaten dat wordt ondersteund. versiondog wordt gebruikt door de meeste software leveranciers en ondersteunt de meest voorkomende DCS, PLC, SCADA-pakketten en daarnaast ook robot- en motionbesturingen. versiondog wordt door Siemens zelfs geadviseerd om te gebruiken voor als versiebeheertool op hun besturingsystemen en PLC’s.

versiondog is voor u ook een uitkomst!

De gebruikers van versiondog zijn heel divers. Van kleine bedrijven die een minimale installatie hebben tot aan grote multinationals die vele installaties beheren met meerdere personen. versiondog is de meest gebruikte CMS software van procesbesturingsystemen. versiondog is daarnaast constant aan het verbeteren en uitbreiden. versiondog heeft de beste verbindingslijnen en blijft constant innoveren op dit gebied. Lees de referenties van de gebruikers en u zult overtuigd zijn van versiondog. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met ons zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat.
 

Het bedrijf achter versiondog

AUVESY is het bedrijf achter versiondogVersiondog heeft geen lange geschiedenis maar wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment is het bedrijf in meer dan 30 landen met meer dan 1000 installaties actief. versiondog is een client/server gebaseerd systeem met een centrale opslag. U kunt verbinding maken met de database en daar heeft u de mogelijkheid van bijvoorbeeld het terugzetten van een back-up, vergelijken van documenten, configuratiebestanden, programma’s of andere  bestandstypen die u zou willen bijhouden. AUVESY is het moederbedrijf van versiondog en is gevestigd in Duitsland. Er zijn meer dan 50 mensen werkzaam. Zij zorgen er voor dat de look& feel up to date is en u constant kunt beschikken over de meest recente functies en features op het gebied van versiebeheer. AUVESY is een gerenommeerd bedrijf en staat voor kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, met veel klanten in de gereguleerde industrie. Kortom, met versiondog is uw versiebeheer in vertrouwde handen.
 

Downloads

Document: Ondersteunde devices en software

Een compleet overzicht van ondersteunde devices en software.

Artikel: Effective Data Management

Wie heeft wat gewijzigd en wanneer? Hoe hoger de automatiseringsgraad hoe belangrijker het is om wijzigingen in de programmatuur bij te houden.

Artikel: Heeft u vandaag al uw backup gemaakt?

Best practices in backup strategieën in de wereld van industriële automatisering.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.