GE Digital

GE Digital is onderdeel van het door Thomas Edison in 1892 opgerichte General Electric en levert innovatieve software en services voor industriele bedrijven om ze te helpen hun productieprocessen te optimaliseren.

Emerson

Emerson

Emerson is een toonaangevende leverancier op het gebied van automatisering en besturingstechnologieën die klanten helpen bij het automatiseren en optimaliseren van productiesystemen en processen.

AUVESY

Auvesy

AUVESY is gevestigd in Duitsland en met het product Versiondog marktleider op het gebied van industrieel versiebeheer. Daarnaast biedt het bedrijf met het Automation Solution Center een complete oplossing voor asset management in het OT domein.

HighByte

HighByte Intelligence Hub

HighByte komt voort uit Kepware en biedt met HighByte Intelligence Hub het eerste Industrial DataOps-product om een brug te slaan tussen IT en OT domeinen.

Microsoft

Microsoft

Microsoft is wereldwijd de grootste leverancier van operating en database systemen. Novotek is als Certified Partner geautoriseerd om advies en verkoop te verlenen van deze systemen in productieomgevingen.

www.microsoft.com

Kepware

Kepware

Kepware is een organisatie van PTC dat software ontwikkelt op het gebied van datacommunicatie voor de industriële automatisering. Het is wereldwijd de grootste aanbieder van OPC datacommunicatie.

PTC

PTC

PTC levert technologiën over de gehele wereld op het gebied van industrial internet-of-things met bewezen oplossingen om organisaties te helpen om zelf applicaties te ontwikkelen.

Inray

Inray

Inray is een Duitse firma gespecialiseerd in procesdata-communicatie en biedt met OPC Router een universele middleware oplossing om procesdata te delen met andere applicaties.

Dell

Dell

Dell is naast computerfabrikant ook leverancier van storage en edge-oplossingen.

Skkynet - Cogent Datahub

SKKynet

SKKynet is een Canadese leverancier van high performance en high secure datacommunicatie over het internet en biedt met Cogent Datahub gepatenteerde technologie op dit gebied.

ROB-EX

ROB-EX A/S

ROB-EX A/S is een Deense firma die software ontwikkelt voor detailed productiescheduling om productieorders geautomatiseerd in te plannen en visueel op te volgen. Het product is ook geintegreerd in de Proficy Suite van GE software.