Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

Eenvoudig versiebeheer

Versiebeheer systeem zoals het hoort; eenvoudig, intuïtief en zonder benodigde tussenkomst van leverancierstools.

 

versiondog test versie gratis 30 dagenBent u ooit op zoek gegaan naar de laatste versie van de PLC programmeercode of configuratie? U herkent het wel. Een stressvolle situatie waarin je wanhopig op zoek bent naar de laatste versie van de source code van een PLC programmatuur na bijvoorbeeld een stroomstoring of een andere (menselijke) fout waarbij gegevens zijn gewist. Of iemand heeft per ongeluk een parameter of waarde gewijzigd en er is geen documentatie beschikbaar van de meest recente situatie. Je gaat bellen met integrators of leveranciers die de software hebben geïnstalleerd. Dit blijkt in praktijk lastig te herleiden. Versiondog is het simpele antwoord op al deze kwesties: een eenvoudig versiebeheer systeem.

Vraag de demo aan en ontvang 30 gratis toegang tot versiondog >

Versiebeheer van
Siemens
Farmaceutische
industrie
 System integrators
 

Wie is AUVESY en welke software bieden zij?

Versiondog is door AUEVSY op de markt gebracht en richt zich op industriële productieprocessenAUVESY is het moederbedrijf van versiondog en is gevestigd in Duitsland. Op dit moment is het bedrijf in meer dan 30 landen met meer dan 1000 installaties actief. versiondog is een client/server gebaseerd systeem met een centrale opslag. U kunt verbinding maken met de database en daar heeft u de mogelijkheid van bijvoorbeeld het terugzetten van een back-up, vergelijken van documenten, configuratiebestanden, programma’s of andere bestandstypen die u zou willen bijhouden. Versiondog ondersteunt vele operating systems.

versiondog geeft antwoord op de volgende vragen

Waar is de laatste versie? Wie heeft de wijziginge doorgevoerd? Waarom is er een verschil tussen de actuele versie en de gearchiveerde versie? Vragen waar versiondog antwoord op geeft.Dit zijn zeer waarschijnlijk voorbeelden die u zich makkelijk kunt voorstellen. Het zou fijn zijn als het antwoord op deze vragen snel voorhanden is. versiondog geeft dat antwoord. Wanneer u versiondog heeft geïnstalleerd kunt u eigenlijk niet meer zonder. Met name in gereguleerde industrieën  biedt de complete audit trail van versiondog een uitkomst. 

De kracht van versiondog : SmartCompare

Smartcompare is unique voor Versiondog zoals het connecteert, opslaat en code vergelijkt, documenteer, configureert en andere type bestanden.De kracht van versiondog ligt in de manier waarop u verbinding maakt en de verschillende versies van programmacode met elkaar kunt vergelijken. U kunt zonder tussenkomst van de ontwikkelomgeving van uw leverancier het programma ophalen en direct beschikken over de benodigde gegevens door middel van een connector die geschikt is voor elk apparaat. Deze connector is de SmartCompare!

Support voor meerdere leveranciers en apparaten

Versiondog ondersteunt Siemens, ADD, Allan Bradly, Mitsubishi, Schneider, GE, Copa data en veel meerSinds versiondog is uitgebracht in 2007 heeft het een enorme groei doorgemaakt in functionaliteit en het aantal apparaten dat wordt ondersteund. versiondog wordt gebruikt door de meeste software leveranciers en ondersteunt de meest voorkomende DCS, PLC, SCADA-pakketten en daarnaast ook robot- en motionbesturingen. versiondog wordt door Siemens zelfs geadviseerd om te gebruiken voor als versiebeheertool op  hun besturingsystemen en PLC’s.

 

De uitgebreide functionaliteit van versiondog

Versiondog is easy to install and with an intuitive configuration makes it simple to get value out fast.Het pakket van versiondog is eenvoudig te installeren. Om alles uit versiondog te halen is het enige dat u hoeft te doen, het installeren van de connectoren tussen uw systemen. De hoofdfunctie van versiondog is het bijhouden van de laatste versies van de programmatuur en wie de rechten (autorisatie) heeft om daarin wijzigingen aan te brengen. Daarna is het zaak om de frequentie van de automatische back-up in te stellen en/of er een alarmfunctie op te zetten als er dingen wijzigen. De configuratie en het beheer kunt u na een korte training eenvoudig zelf doen. Uiteraard worden alle wijzigingen in het systeem zelf ook geregistreerd in een uitgebreide audit trail.

versiondog is voor u ook een uitkomst!

Vele bedrijven zijn u reeds voorgegaan met versiondog, denk aan Roche, Audi, BMW, Scania, Volvo, Coca Cola, Carlsberg, Miele and Nestle.

De gebruikers van versiondog zijn heel divers. Van kleine bedrijven die een minimale installatie hebben tot aan grote multinationals die vele installaties beheren met meerdere personen. Versiondog is de meest gebruikte CMS software van procesbesturingsystemen. Versiondog is daarnaast constant aan het verbeteren en uitbreiden. Versiondog heeft de beste verbindingslijnen en blijft constant innoveren op dit gebied. 
 

ISA gebruikt versiondog® in hun cybersecurity trainingen

De International Society of Automation gebruikt al sinds 2019 het automatische versiebeheerprogramma versiondog van Auvesy in hun cybersecurity trainingen. “Onze studenten krijgen zo een goed beeld van de mogelijkheden om PLC en firewall-instelling automatisch op te slaan”, aldus Joshua Smits van ISA. Versiondog is eigenlijk een must-have voor alle bedrijven die serieus met cybersecurity dreigingen om willen gaan. 
Joshua Smits - Technical Specialist & ISA/IEC-62443 Subject Matter Expert


Het bedrijf achter versiondog

Auvesy is the company behind Versiondog. versiondog heeft geen lange geschiedenis maar wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment is het bedrijf in meer dan 30 landen met meer dan 1000 installaties actief. versiondog is een client/server gebaseerd systeem met een centrale opslag. U kunt verbinding maken met de database en daar heeft u de mogelijkheid van bijvoorbeeld het terugzetten van een back-up, vergelijken van documenten, configuratiebestanden, programma’s of andere bestandstypen die u zou willen bijhouden. AUVESY is het moederbedrijf van versiondog en is gevestigd in Duitsland. Er zijn meer dan 50 mensen werkzaam. Zij zorgen er voor dat de look& feel up to date is en u constant kunt beschikken over de meest recente functies en features op het gebied van versiebeheer. AUVESY is een gerenommeerd bedrijf en staat voor kwaliteit. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd, met veel klanten in de gereguleerde industrie. Kortom, met versiondog is uw versiebeheer in vertrouwde handen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoe kunt u kennis maken met versiondog?

Downloads

Document: Ondersteunde devices en software

Een compleet overzicht van ondersteunde devices en software.

Customer Story - Nestlé

In de Nestlé fabriek in Mainz, Duitsland, wordt versiondog gebruikt als strategische tool voor het beheer van besturingsprogrammatuur, waarmee niet alleen veel tijd maar ook veel ellende bespaard wordt.

Artikel: Effective Data Management

Wie heeft wat gewijzigd en wanneer? Hoe hoger de automatiseringsgraad hoe belangrijker het is om wijzigingen in de programmatuur bij te houden.

Artikel: Heeft u vandaag al uw backup gemaakt?

Best practices in backup strategieën in de wereld van industriële automatisering.

Contact

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met onze afdeling Inside Sales +31 (0)76-5871010

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.