Hoge prestaties in een veeleisende omgeving

Een besturingssysteem moet samenwerken met de bestaande infrastructuur en bovendien schaalbaar zijn naar de behoefte van het bedrijf. De Programmable Automation Control Systems van Emerson voldoen aan de hoogste eisen en worden geleverd met een breed scala aan industriële automatiserings- en besturingsoplossingen. Met modulaire en schaalbare open architectuur en eenvoudige systeemintegratie kunnen de PACSystems worden aangepast aan de unieke behoeften van uw bedrijf.

PACSystems van Emerson bieden nauwkeurige besturingsopties en betere connectiviteit in alle soorten industriële omgevingen. U krijgt het inzicht en de controle die u nodig hebt om stilstand te verminderen en de productiviteit te verhogen.

PAC Systems van Emerson

Van kleine, compacte applicaties tot grote, redundante systemen: PACSystems wordt geleverd met een breed scala aan controllers en I/O gecombineerd met krachtige software en een gebruiksvriendelijke operator interface. Het systeem communiceert naadloos met andere apparaten en systemen die OPC-UA gebruiken.

Programmeersoftware PAC Systems

Programmeersoftware

PACSystems wordt geleverd met veilige, geïntegreerde besturingssoftware Machine Edition. Programmeer en configureer PACSystems-apparaten met behulp van ingebouwde tools, open standaarden en een volledig geïntegreerde ontwikkelomgeving. Gebruik versiebeheer en authenticeer de communicatie met behulp van een standaard set configuratietools. De toegang tot de software is beveiligd met versleutelde wachtwoorden en geautoriseerde toegang.

Besturingsystemen

PACSystems levert toonaangevende, bekroonde industriële controllers die voldoen aan een breed scala aan toepassingsvereisten. De controllers gebruiken PROFINET voor betere prestaties en productiviteit en zijn compatibel met de meeste industriestandaarden. Met 24 tot 32.000 I/O-punten zijn de besturingen zeer schaalbaar. Het systeem wordt geleverd met een redundant en veilig ontwerp. Emerson gebruikt “secure-by-design” in zijn PACSystems-controllers, waaronder de Trusted Platform Module en Secure Boot.

Emerson controllers - PACSystem

PACSystems-controllers zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren in ruwe industriële omgevingen, werken zonder ventilator, zijn schok- en trillingsbestendig en hebben een beschermende coating als een barrière tegen vervuiling, vocht en corrosie. De bedieningselementen zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot 70 graden. U kunt kiezen uit een breed scala aan controllers in verschillende maten.

Wat heeft PACSystems u te bieden?

  • Een breed scala aan industriële automatiserings- en besturingsoplossingen
  • Modulaire en schaalbare open architectuur en eenvoudige systeemintegratie om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen
  • Geïntegreerde software met ingebouwde tools, open standaarden en een volledig geïntegreerde ontwikkelomgeving.
  • Breed scala aan zeer krachtige controllers, ontworpen om zware industriële omgevingen aan te kunnen. Compatibel met de meeste industriestandaarden
  • Naadloze communicatie met OPC-UA.
PAC Machine Edition

PAC Machine Edition

Een tool voor het configureren van PAC-systemen, PLC’s en QuickPanels.

Download

RSTi EP CPE200 – PACSystem

Download
Download

PACSystems van Emerson

PACSystems is onderdeel van Emerson Machine Automation Solutions, een wereldleider in industriële automatiseringssystemen. Onze consultants helpen u de juiste manier te vinden om een ​​compleet procesbesturingssysteem voor uw bedrijf in te richten.

Download de overzichtsbrochure PACSystems
Aanverwante producten
VersaMax Modular

Compacte PLC voor het automatiseren van kleine tot middelgrote processen/machines.

Informatie aanvragen
RX3i PAC Controller

High performance PAC voor het automatiseren van de meest complexe en kritische processen/machines.

Informatie aanvragen