Home » Nieuws » HighByte 3.3 biedt standaard connectie naar Snowflake
Nieuws, Product informatie

HighByte 3.3 biedt standaard connectie naar Snowflake

Streamen van OT data naar de cloud is nu eenvoudiger dan ooit

Snowflake verbinding met Highbyte in de nieuwe versie Highbyte 3.3

De nieuwste versie van HighByte – versie 3.3 – welke gereleased is op 24 januari 2024 biedt twee nieuwe connectoren om OT data rechtstreeks naar de cloud te sturen.

De eerste is een connector naar Snowflake, het steeds populairder wordende data warehousing platform dat als SaaS in de cloud draait. Binnen Snowflake kunnen bedrijven al hun data op een objectgeoriënteerde manier opslaan zonder zich zorgen te hoeven maken over tabellen, onderlinge relaties en indexeringen. Snowflake is beschikbaar op Azure, AWS en GCP.

Met de standaard connector in HighByte Intelligence Hub naar Snowflake is het nu mogelijk om gemodelleerde OT data rechtstreeks naar het Snowflake platform te sturen. De gemodelleerde data behoudt daar zijn structuur en is gemakkelijk te gebruiken voor rapportages en analyses. Er is een een leesmogelijkheid vanuit HighByte om data uit Snowflake terug te lezen en te gebruiken in het OT domein.

Naast de Snowflake connector biedt HighByte 3.3 ook een verbeterde integratie met AWS IoT SiteWise. Via deze connector is het nu ook mogelijk om hiërarchische structuren te uploaden naar AWS, zodat de gemodelleerde inhoud van de OT data behouden blijft.

Overzicht van de features

HighByte 3.3 heeft verder nog een groot aantal verbeteringen op het gebied van performance, gebruikersgemak en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van versie 3.3? Download de release notes.

Release notes

Meer nieuws