Home » Nieuws » HighByte Intelligence Hub 2.5
Product informatie

HighByte Intelligence Hub 2.5

HighByte is een platform waarop u OT data kunt samenvoegen en structureren alvorens deze aan IT applicaties beschikbaar te stellen. De nadruk van de laatste versie van HighByte ligt op nieuwe functies die de connectiviteit met Microsoft Azure-services vereenvoudigen. Daarnaast kunt u de dataflows beter monitoren en krijgt u de beschikking over betere security en beheersmogelijkheden.

Eenvoudigere connectiviteit met Azure

Microsoft Azure blijft groeien en steeds meer bedrijven vragen zich af hoe ze op een gestructureerde manier hun OT data op dit platform krijgen. De nieuwe Azure IoT Edge connector die nu beschikbaar is in HighByte Intelligence Hub versie 2.5 maakt het eenvoudig om de OT omgeving te koppelen aan Azure. Het biedt namelijk de mogelijkheid om objectdefinities zoals Digital Twins rechtstreeks te importeren middels DTDL zodat u ze in HighByte kunt connecteren aan de OT data.

Betere monitoring

De Intelligence Hub versie 2.5 verbetert de mogelijkheid om de prestaties van uw dataflows te monitoren op mogelijke fouten. Hiermee kunt u automatisch gealarmeerd worden wanneer apparaten en sensoren stoppen met het publiceren van gegevens en krijgt u toegang tot verschillende prestatiecijfers van de communicatie.

Beheer

De nieuwste release bevat ook verschillende nieuwe beheersmogelijkheden, waaronder

  • Integratie van gebruikers met Active Directory
  • Beheer van Application Settings  via de gebruikersinterface.
  • PKCS #8 en PKCS #12 ondersteuning voor een veilige verwerking van certificaten
  • Index cache beheer. Bekijk en reset index cache voor SQL ingangen en andere verbindingen die status beheren.
  • Gebruik van Systeemvariabelen. Met het nieuwe configuratiebestand voor systeemvariabelen kunnen klanten dezelfde configuratie gebruiken voor verschillende sites, maar de SiteID of andere eigenschappen onafhankelijk van de configuratie beheren. Hierdoor kan elke site data publiceren op zijn eigen MQTT topic namespace.

Meer informatie

Heeft u vragen over HighByte Intelligence Hub? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen via info.benelux@novotek.com.

Wilt u graag zelf aan de slag met HighByte Intelligence Hub? Download de demo via de website van HighByte.

Meer nieuws