Home » Nieuws » Versiondog wordt volledig opgenomen in octoplant
Product informatie

Versiondog wordt volledig opgenomen in octoplant

Onze leverancier AUVESY-MDT heeft aangekondigd de ontwikkeling van het versiebeheersysteem genaamd versiondog te gaan stoppen en deze functionaliteit volledig onder te brengen in octoplant. AUVESY-MDT gaat zich hiermee volledig concentreren op de uitbreiding en doorontwikkeling van dit bedrijfsbrede asset management platform.

Waarom stopt AUVESY-MDT de ontwikkeling van versiondog?

Meerdere oplossingen voor dezelfde toepassing vergen aanzienlijke inspanningen. Dit betekent uiteindelijk kwaliteitsverlies en langere innovatiecycli voor de eindklant.

Momenteel biedt AUVESY-MDT drie oplossingen voor versiebeheer van PLC programmatuur: versiondog, AutoSave en octoplant zelf. De product- en softwareontwikkelaars van AUVESY-MDT willen zich in plaats daarvan volledig richten op de meest toekomstgerichte oplossing, zijnde octoplant.

Kan versiondog nog gebruikt worden?

Zeker! Tot het einde van de levensduur van versiondog kunt u blijven vertrouwen op dit product. Dat betekent concreet:

  • Tot eind 2024 zal AUVESY-MDT volledige support en onderhoud bieden voor bestaande features van dit pakket
  • Tot eind 2025 biedt AUVESY-MDT enkel nog kritische security patches en beperkte support.

Wat komt er na versiondog?

Om toegang te krijgen tot toekomstige innovaties waaronder cyber security en asset inventory, raden wij u aan na te denken over een mogelijke overstap naar octoplant.

octoplant biedt nu al alle functies van versiondog en houdt daarnaast rekening met de nieuwe eisen en technologische innovaties van de industriële automatisering. 


Neem contact op als u meer informatie wenst over octoplant


Meer nieuws