Stel nu je vraag

Stel je vraag

Vul je contactgegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op tijdens werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Ja, ik ga hierbij akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Novotek Privacy Policy.

OPC Data Tunneling

Uw procesdata op een veilige manier ontsluiten 

 

ProcesdataSteeds meer applicaties vragen om live procesdata om analyses ten behoeve van procesverbeteringen uit te kunnen voeren. Aan de andere kant wil de IT afdeling de beveiliging van het OT netwerk verder opvoeren door de poorten van de firewall dicht te zetten. 

VPN’s zijn niet veilig genoeg meer

VPN SecurityHet opzetten van een Virtual Private Network wordt niet meer gezien als een betrouwbare en veilige oplossing om systemen uit verschillende netwerken met elkaar te koppelen. Er zijn inmiddels vele gevallen bekend van virussen die zich razendsnel verspreid hebben van het ene naar het andere netwerk via een VPN.

Het OT netwerk vraagt om de hoogste beveiliging

IT en OT netwerkVanuit het OT netwerk worden uw voornaamste assets gemonitord en aangestuurd! Elke koppeling die van hieruit gerealiseerd wordt moet dus voldoen aan de hoogste standaard, want het simpelweg afsluiten van een geinfecteerd systeem zoals gebruikelijk in IT is hier geen optie.

Downloads

Demo link - Test OPC Datahub nu

Vul je gegevens in en ontvang een trial versie.

Whitepaper - OPC Alarm en Event data

Ontdek hoe u met Cogent Datahub OPC alarm en event data centraal kunt ontvangen.