Home » Oplossingen en producten » KEPServerEX

Eenvoudig te configureren en betrouwbaar in communiceren

KEPServerEX van Kepware is het toonaangevende communicatieplatform in de industrie en automatisering. Met KEPServerEX haalt u een OPC platform in huis waarmee u vanuit één enkele omgeving toegang krijgt tot meer dan 150 van industriële communicatieprotocollen. Het platform is ontwikkeld en getest in industriële omgevingen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van performance, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Op het platform kunt u apparaten en systemen van verschillende leveranciers aansluiten, besturen en bewaken. Alles vanuit een moderne en gebruiksvriendelijke user-interface. Veilige en betrouwbare toegang tot realtime data is het fundament voor alle verdere rapportage en analyse.

Los communicatie-uitdagingen op met KEPServerEX

KEPServerEX is een flexibele en schaalbare oplossing voor het aansluiten, monitoren, bewaken en besturen van een grote verscheidenheid aan industriele apparaten en systemen. Het platform verbindt verschillende soorten PLC’s en andere automatiseringsapparatuur met HMI/SCADA-systemen, procesdatabases en MES/ERP-systemen. Dit lost uitdagingen op met betrekking tot interoperabiliteit, schaalbaarheid en centralisatie binnen het gehele bedrijfsnetwerk, en verbetert en vereenvoudigt de toegang tot kritieke productiegegevens.

OPC Foundation

Ondersteunt zowel het moderne OPC UA als de klassieke OPC-standaarden

KEPServerEX maakt gebruik van OPC standaard om gebruikers te voorzien van één enkele bron van industriële data. Alle communicatie vindt plaats via een robuust platform, dat een breed scala aan systemen en apparaten ondersteunt. Alle data die binnenkomt op een KEPServerEx wordt automatisch omgezet naar zowel het modernere OPC UA als de klassieke OPC-standaard. Zo kunt u langzaam omschakelen van de ene vorm naar de andere.

Een centraal communicatiepunt

KEPServerEX biedt uw bedrijf een centraal communicatiepunt. Dit stroomlijnt het gebruik van databronnen en zorgt ervoor dat geen automatiseringsapparatuur wordt overbelast door meerdere aanvragen. U krijgt ook een centrale interface voor het beheren en monitoren van alle verbindingen.

De data kan vanuit dit centrale punt vervolgens worden aangeboden aan verschillende applicaties waaronder SCADA, MES en analyse systemen.

KEPServerEX als centraal communicatiepunt

Wat kun je met KEPServerEx?

Biedt u één enkele bron voor toegang tot alle industriële data

Ondersteunt verbinding op basis van meer dan 150 industriele communicatie protocollen

Ondersteunt zowel klassieke als nieuwe OPC-technologie: OPC DA, OPC A&E, OPC HDA en OPC UA.

Biedt een schaalbare en uniforme systeem architectuur: van één apparaat met één tag tot duizenden apparaten met miljoenen tags

Gemeenschappelijke interface voor het implementeren van alle nieuwe apparatuur, verbindingen en datapunten.

Gebruiksvriendelijke interface voor stap-voor-stap installatie, configuratie, onderhoud en probleemoplossing.

Ontwikkeld continu en is op kwaliteit getest voor industrieel gebruik.

Gratis demoversie beschikbaar om te downloaden.

Een gecertificeerd en goedgekeurd OPC-platform

KEPServerEX lost de connectiviteitsuitdagingen van uw bedrijf op en geeft u eenvoudig toegang tot veilige en betrouwbare realtime gegevens. Dit maakt slimmere beslissingen mogelijk in het hele bedrijf, van fabrieksvloer tot management.

KEPServerEX is gecertificeerd en goedgekeurd door de OPC Foundation en leveranciers van industriële besturingssystemen. Het platform is marktleider en wordt door honderdduizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt.

Vraag de demo aan

Demo

Los uw connectie vraagstuk op met KEPServerEX

Vul uw gegevens in op de website van Kepware en krijg toegang tot de gratis demo en ervaar de gebruiksvriendelijkheid.

Aanverwante producten