Home » Oplossingen en producten » Proficy CIMPLICITY

Krijg nauwkeurige controle met Proficy CIMPLICITY

Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY van GE Digital is een krachtige client/server-gebaseerde HMI/SCADA-systeem, ideaal voor productieomgevingen met discrete productie. Gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en eigen ontwikkeling door GE Digital, is Proficy CIMPLICITY een van de oudste en meest toonaangevende oplossingen op de automatiseringsmarkt. De oplossing is vooral functioneel voor industrieën zoals de auto-industrie, marine, machinebouw, elektronica en CNC.

HMI/SCADA systeem voor discrete productie

High Performance HMI levert snellere reactie

Geef operators en engineers de mogelijkheid voor nauwkeurige controle en monitoring van alle aspecten van de productie. Het resultaat is onder meer een snellere reactie op operationele problemen, minder uitval en kosten, verbeterde kwaliteit, snellere “time-to-market” en verhoogde winstgevendheid.

Met een goed doordachte, moderne gebruikersinterface wordt het dagelijkse werk van de operator vergemakkelijkt, terwijl tegelijkertijd het risico op verkeerde beslissingen wordt verkleind. U krijgt toegang tot functies die uw productie kunnen optimaliseren: alarmdetectie, trends, statistical process control en high performance HMI.

Wat kun je met Proficy CIMPLICITY?

 • Krachtige client/server-technologie
 • Ongeëvenaarde event based processing van I/O
 • Functies voor alarmen en trends.
 • Vector-based graphics die eenvoudig mee schalen met verschillende aspect-ratio’s
 • Snelle constructie van applicaties door gebruikt te maken van objectklassen en instanties.
 • Mogelijkheid om meerdere projecten op een server te draaien
 • Naadloze integratie met andere applicaties op basis van open standaarden zoals OPC, ODBC en REST.
 • De nieuwste versie is geïntegreerd met Proficy Operations Hub en Proficy Historian voor gecentraliseerde web toegang en gegevensopslag.
 • Verhoogde beveiliging met gecertificeerde communicatie.
 • Grafische gebruikersinterface met High Performance HMI.
 • Toegang vanaf pc, mobiel en tablet.

Gebruiksvriendelijk met gemakkelijke toegang

De grafische gebruikersinterface en navigatie zorgen voor een goede bruikbaarheid voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. Toegangsmogelijkheden via pc, mobiel en tablet geeft operators daarnaast altijd en overal de beschikking over het systeem.

De oplossing wordt geleverd door GE Digital, een wereldleider in systemen die zijn aangepast aan industriële automatisering en digitalisering.

Novotek is al meer dan 35 jaar leverancier van HMI/SCADA-oplossingen. Onze consultants helpen u de juiste manier te vinden om Proficy CIMPLICITY in uw bedrijf te introduceren.

gebruiksvriendelijk voor de operator - Proficy CImplicity
Download

Datasheet

Download de Proficy CIMPLICITY datasheet
Aanverwante producten