Sneller beslissingen nemen op basis van overzichtelijke informatie

Proficy Operations Hub van GE Digital is een modern HTML5-gebaseerd platform, waarmee je dashboards kunt maken zonder te hoeven programmeren. Gegevens en informatie uit verschillende bronnen kunnen eenvoudig worden gekoppeld. Hier kunnen de gegevens worden gestructureerd in een assetmodel en gevisualiseerd aan de hand van tientalle standaard widgets waaronder meters, trends, histogrammen en kaarten.

De oplossing is nauw geïntegreerd met andere modules uit de Proficy-familie, waaronder Proficy Plant Applications (MES), Proficy iFIX en CIMPLICITY (HMI/SCADA) en Proficy Historian (gegevensvastlegging en rapportage). Ook is het platform eenvoudig te koppelen aan andere systemen via REST-interfaces.

Proficy Operations Hub

Overal beschikbaar vanaf PC, tablet of mobiel

Proficy Operations Hub is ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. U kunt eenvoudig gegevensbronnen definiëren en gegevens omzetten in bruikbare informatie. Toegang via pc, tablet en mobiel stelt u in staat om het platform altijd en overal te gebruiken. Dashboards zijn eenvoudig te maken via “drag & drop”, waarbij u kiest wat voor soort visualisatie u wilt met behulp van bestaande widgets. Er kunnen ook nieuwe grafische objecten worden gemaakt of geimporteerd.

Het platform geeft alle medewerkers in het bedrijf eenvoudig toegang tot belangrijke informatie. Door de overzichtelijke interface zijn de gegevens gemakkelijker te interpreteren en kunnen er sneller beslissingen worden genomen. Het platform kan ook over meerdere bedrijven en locaties worden geinstalleerd.

Wat kun je met Proficy Operations Hub?

  • Snel data visualiseren uit SCADA, Historian en/of MES systemen
  • Je eigen dashboards bouwen met voorgedefinieerde widgets als meters, trends, histogrammen en kaarten
  • Vanaf een centraal platform overzicht bieden van de status van meerdere productielijnen, afdelingen of locaties
  • Meerdere modules uit de Proficy-familie met elkaar integreren: Plant Applications, iFIX en Historian
  • Eenvoudig verbindingen maken met andere systemen in uw bedrijf via ingebouwde OPC UA, MQTT, REST en WEB-interfaces
  • Direct toegang tot aktuele informatie bieden aan meerdere gebruikers via PC, tablet of mobiel device
  • Ondersteuning van HTML5 en CSS3.
  • Ondersteuning van ISA 18.2 en ISA 101 standaarden

Datasheet

Lees meer over functionaliteiten van Proficy Operations Hub

Start vandaag met de trial

Free trial

Vraag de trial aan

Maak kennis met de functionaliteiten van Proficy Operations Hub. Vul op de website van GE Digital het formulier in en krijg toegang tot:

  • Standaard Proficy Operations Hub software
  • Twee uur toegang (her op te starten)

Digitaliseer uw bedrijf met Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub is een krachtige en gebruiksvriendelijke tool die een belangrijk onderdeel kan worden van de digitalisering van uw bedrijf. Met meer inzicht in de activiteiten en productiviteit in de hele onderneming, kunt u continu samenwerken en verbeteren.

Digitaliseren met Proficy Operations HUb
Gebruik Proficy Operations Hub met: