Home » Oplossingen en producten » Industriële PC’s (IPC’s)

Betrouwbare systemen voor onder zware omstandigheden

De industrie van vandaag vereist hoogwaardige technologie die alle soorten productieomgevingen en krachtige toepassingen aan kan. De industriële pc’s van Emerson zijn hier speciaal voor ontworpen.

Emerson’s RXi-portfolio omvat een breed scala aan robuuste pc’s die kunnen opereren in stoffige omgevingen en bestand zijn tegen trillingen en grote temperatuurwisselingen. Hiermee verzekert u zich van een hoge mate van bedrijfszekerheid en voorkomt u ongewenste stilstand van processen en machines.

Industrial PC IPC Emerson RXiBP

RXi2 Industriële PC’s

Een industriële pc moet hoge prestaties kunnen leveren in zware omstandigheden. Emerson’s IPC’s combineren een hoge verwerkingskracht met industriële robuustheid en zijn ontworpen op basis van duurzaamheid. Dual- of quad-core processortechnologie, zonder ventilator en met schokbestendige componenten die de levensduur van de industriële pc aanzienlijk verlengen.

De industriële pc’s van Emerson worden geleverd met high-performance computing power voor toepassingen die grote hoeveelheden gegevens moeten laden, verwerken en opslaan, en kunnen daarmee gemakkelijk HMI-, historian- en analysetoepassingen uitvoeren. De high-speed Ethernet-poorten bieden een krachtige communicatiefunctie, terwijl de nieuwe USB 3.0-poorten zorgen voor snelle gegevensoverdracht en verbeterde beveiliging naar randapparatuur.

Download datasheet RXi2

RXi Industriële schermen

Emerson levert robuuste, modulaire touchscreens, ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. De industriële schermen combineren gebruiksgemak voor operators met duurzaamheid op industrieel niveau. De schermen zijn modulair en kunnen zonder onderbreking worden aangesloten om de gegevensverwerkingsarchitectuur te vereenvoudigen.

De RXi Industrial Display-portfolio biedt 7″- 24″ industriële schermen in breedbeeldformaat. 12″ en 15″ zijn ook verkrijgbaar met een scherm dat in zonlicht goed afleesbaar is. Het touchscreen biedt hetzelfde gebruiksgemak als een smartphone en maakt het voor operators gemakkelijker om zowel snellere als slimmere beslissingen te nemen.

Download Brochure
Industrial Display schermen van Emerson
Industrieel scherm

RXi Panel PC

Emerson’s RXi Panel PC-portfolio omvat flexibele, prestatiegerichte computerapparatuur met robuuste rekenkracht en uitgebreid geheugen, waardoor het een breed scala aan toepassingen aan kan. De Panel PC wordt geleverd in een zeer dunne kast, aangepast aan de locatie in de plant of fabriek.

De panel pc is ontworpen om sneller en “lean” te kunnen werken terwijl je steeds verbonden bent met data. Met een dual-core 1,0 GHz-processor, quad-core 1,2 GHz-processor met 4 of 8 GB DDR3 RAM en standaard geïnstalleerd Windows 10 IoT Enterprise LTSB OS, is de panel pc klaar om aan uw softwarebehoeften te voldoen.

Download datasheet
  • Close

    Download bestand

RXi Industriële webpanels

De industriële webpanels van Emerson bieden een kosteneffectieve manier om webgebaseerde toepassingen weer te geven. De webpanels zijn modulair en kunnen met elkaar worden verbonden voor een betere visuele duidelijkheid. Het paneel wordt geleverd met een capacitief aanraakscherm dat reageert op aanraking, zelfs als het personeel beschermende uitrusting draagt.

Het RXi Web Panel-portfolio biedt 7″- 24″ industrieschermen in breedbeeldformaat, met SLR-scherm voor zowel binnen als buiten. Het scherm is beschermd tegen stof, vocht en directe waterstralen. Het webpaneel kan een breed scala aan toepassingen aan en is ontworpen om in zware industriële omstandigheden te kunnen opereren. Het RXi Web Panel combineert gebruiksgemak en industriële duurzaamheid op een zeer hoog niveau.

Download datasheet
  • Close

    Download bestand

Industrieel scherm
Aanverwante producten
PACSystems

Een complete range aan programmeerbare besturingsystemen voor de veeleisende automation engineer

Lees meer