Home » Nieuws » Wat zijn de nieuwe functionaliteiten van CIMPLICITY 2022?
Product informatie

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten van CIMPLICITY 2022?

Onlangs heeft GE Digital de nieuwste versie van de industrie leidende HMI/SCADA software CIMPLICITY 2022 beschikbaar gesteld. In een persbericht zeggen zij het volgende over de laatste versie:

CIMPLICITY is een industrieel automatiseringsplatform dat op een veilige manier realtime data visualiseert van afzonderlijke machine en fabriekslocaties over de hele wereld. Daarnaast helpt de software industriële bedrijven hun activiteiten te beheren.

Het is een onderdeel van de Proficy suite van GE Digital en gebaseerd op decennialang onderzoek en ontwikkeling van GE’s gerenommeerde Research Center in samenwerking met de International Society of Automation (ISA) ’s werelds grootste fabrikanten en nutsbedrijven werken met het CIMPLICITY HMI/SCADA systeem. De software is uitermate geschikt voor alle soorten applicaties, zoals bediening, monitoring en alarmering. Het zorgt voor snelle reacties, lagere kosten, verbeterde beveiliging en daarmee een hogere winstgevendheid.

Overzicht functionaliteiten

De nieuwe functionaliteiten richting zich met name op een kortere doorlooptijd van de applicatie-ontwikkeling, lagere totale kosten en meer mogelijkheden voor de moderne werknemer. Deze mogelijkheden zijn onder andere:

  • De flexibiliteit van Python scripting
  • Verbetering van de uitbreidbaarheid en het gebruiksgemak
  • Analyses via SCADA-gegevens en Python-bibliotheken
  • Ondersteuning voor cloud-infrastructuren

Bedrijven hebben aangegeven dat de nieuwe Python-mogelijkheden in CIMPLICITY hen in staat stellen scripts tot 70% sneller te kunnen ontwikkelen door gebruik te maken van bestaande libraries.

CIMPLICITY2022

De ideale oplossing voor industriële bedrijven

CIMPLICITY is een ideale oplossing voor industriële bedrijven die operationele centra op afstand bouwen, denk aan:

  • Elektriciteits- en waterbedrijven;
  • Grootstedelijke autoriteiten zoals spoorwegen en snelwegen;
  • Fabrikanten met meerdere locaties.

De software verbetert de connectiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid binnen de gehele organisatie. Daarnaast beperkt CIMPLICITY niet alleen onderhoudskosten. Het kan ook de kosten voor de infrastructuur tot 5x verlagen in vergelijking met andere systemen.

Bewezen resultaten in de automotive sector

GE-Digital heeft meer dan 40.000 gebruikers in de auto-industrie. Deze bedrijven hebben een vermindering kunnen realiseren van 70% in onderhoudstrainingen, 2-6% toename in beschikbaarheid van apparatuur en 10-15 procent verhoging van de productiviteit.

Bekijk de webinar van GE Digital om te zien hoe een automotive bedrijf zijn toekomst veilig stelt.

Wilt u meer weten over Proficy CIMPLICITY?
Neem contact op, de productspecialisten beantwoorden graag uw vragen.

Meer nieuws