Home » Nieuws » Proficy Plant Applications: voorbeelden uit de praktijk
Product informatie

Proficy Plant Applications: voorbeelden uit de praktijk

Wilt u zelf ervaren hoe Proficy Plant Applications er uit ziet? Bekijk dan deze 10 use cases met voorbeelden uit de praktijk.


Demo #1: Electronic Signature MES Activities Screen

Demo van specifieke mogelijkheden van Proficy Plant Applications: Hoe de elektronische handtekening te gebruiken in de MES activiteiten schermen.


Demo #2: Statistical Process Control (SPC)

De SPC (Statistical Process Control) mogelijkheden van Proficy Plant Applications en hoe u kwaliteits SPC controles kunt uitvoeren binnen de web client.


Demo #3: Mandatory Variables

Het voltooien van een activiteit in Proficy Plant Applications vereist dat bepaalde stappen worden doorlopen. Het systeem biedt u de mogelijkheid om “verplichte controles” te definiëren om de betreffende activiteiten te voltooien.


Demo #4: Operator view Alarms

Demonstratie van hoe een u alarmmeldingen kunt openen vanuit de Proficy Plant Applications web client: bladeren, sorteren, bevestigen en meer informatie krijgen met betrekking tot een alarm.


Demo #5: Working with Process Orders

De demo legt de nadruk op het beheren van procesorders in Proficy Plant Applications met behulp van de Process Order app in de web client: bewerken, verwijderen, toegang tot de details van de PO, deze plannen, enz.


Demo #6: Waste Display

U ziet hoe u de Waste Display app van Proficy Plant Applications kunt gebruiken: hoe u de Waste Display kunt aanpassen op basis van de gebeurtenissen, producten, eenheden, enz.


Demo #7: Route Editor

U ziet hoe u routes aanmaakt met behulp van de Proficy Plant Applications Route Editor: maak een aangepaste route, voeg de vereiste bewerkingen toe, en sla hem op.


Demo #8: Unit Operations Part 1

Er wordt uitgelegd hoe een operator de operatorschermen gebruikt om een order op twee verschillende manieren uit te voeren: ofwel met behulp van de werkwachtrij, ofwel met behulp van het scherm Unit Operations.


Demo #9: Unit Operations Part 2

De uitvoering van een order via het scherm Unit Operations, met de nadruk op het invoeren van uitvoeringsparameters voor de order.


Demo #10: Unit Operations Part 3

De uitvoering van een order met behulp van het scherm Unit Operations, met de nadruk op non-conformiteit.


Zelf aan de slag met Proficy Plant Applications?

Heeft u interesse om zelf aan de slag te gaan met een free trial? Via onderstaande button kunt u op de website van GE Digital een free trial aanvragen na het invullen van uw gegevens.


Past Proficy Plant Applications binnen uw organisatie?

Wilt u graag advies en weten of Proficy Plant Applications een geschikte oplossing is voor uw organisatie, neem contact op per mail info.benelux@novotek.com of
telefonisch via +31 076 5871010 of +32 0 254 85 50.

Meer nieuws