PAC System Solutions voor de machinebouwer

IIOT Oplossing voor machinebesturing

Novotek biedt u, als machinebouwer, talloze mogelijkheden voor state-of-the-art automatisering van uw machines, waarmee u uw klanten kunt ontzorgen. Naast deze IIOT-ready oplossingen kan Novotek u eveneens voorzien van uiterst betrouwbare en bewezen hardware voor uw machinebesturing, waaronder:

  • Schaalbare PLC oplossingen van Emerson, variërend van een kleine compacte micro controller tot krachtige, redundante controllers voor een complete productielijn.
RX3i PAC Controller
RX3i PAC Controller
VersaMax Modular
VersaMax Modular
Versamax Micro
VersaMax Micro
  • Flexibele remote I/O, waarbij er een keuze is uit hoogwaardige rackbased I/O met geavanceerde diagnostische functies alsmede gedistribueerde compacte I/O gekoppeld via PROFINET, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op bekabelingskosten.
RSTi EP I/O
RSTi-EP distributed I/O
RSTi EP Saftey Module
RSTi Safety Module

Emerson PanelPC’s en Industriële PC’s voor al uw software applicaties t.b.v. uw machine.

Kenmerkend voor deze industriële PC’s is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, geen ventilatoren bevatten, geschikt zijn om toe te passen in minder vriendelijke omgevingscondities met hoge/lage temperaturen en dat ze een lange economische levensduur hebben, hetgeen betekent dat een specifiek model en uitvoering voor een langere periode leverbaar is (in tegenstelling tot consumenten PC’s).

RXi2 UP IPC
RXi2-UP IPC
RXi Panel PC met verwisselbare PC module
RXi Panel PC met verwisselbare PC module

Movicon Next HMI software

Of u de bediening en visualisatie nu op een Industriële (Panel-)PC, uw tablet of telefoon wilt doen, Movicon Next software van Emerson is hiervoor de aangewezen oplossing. Voor u als machinebouwer is er een grote keuze aan geschikte en schaalbare licenties vanaf 50 tags (zonder jaarlijks terugkerende licentiekosten), zodat u nooit meer betaald dan u nodig heeft.

De uitgebreide driver packs bieden de mogelijkheid om met hardware van talloze fabrikanten moeiteloos verbinding te krijgen.

Movicon Next software

Aan de slag met de HMI software

Wilt u graag zelf ervaren hoe de software werkt? Vraag via onderstaande formulier de demo aan. De productspecialist neemt contact met u op en stuurt u de demo-informatie toe.