Home » Oplossingen en producten » ROB-EX Scheduler

Optimaliseer uw productie met ROB-EX Scheduler

ROB-EX Scheduler stelt bedrijven in staat om het uitvoeren van productieorders te optimaliseren en in realtime op te volgen. Dit modulaire productieplanningssysteem kan worden gebruikt als een complete stand-alone planningsoplossing of eenvoudig worden geïntegreerd met ERP- en MES-systemen.

ROB-EX Scheduler houdt de daadwerkelijk gemeten productie, consumptie, afval en opbrengsten bij en werkt daarnaast ook ERP- en MES-systemen automatisch bij. Het biedt ook uitgebreide rapporten en analysetools.

Productieplanning - ROB-EX Scheduler

Snellere response en betere resultaten door realtime inzicht met ROB-EX Scheduler

Met een elektronisch overzicht kunt u sneller reageren op vragen van klanten en beter omgaan met wijzigingen in orders en productie. Het resultaat is dat u minder tijd kwijt bent aan het bijwerken van de planning, deze minder fouten bevat en daarnaast een verhoogde efficiëntie heeft wat uiteindelijk leidt tot een betere naleving van leveringsdeadlines.

Standaard integratie met de meeste ERP systemen

ROB-EX kan zowel stand-alone draaien als gekoppeld worden aan uw ERP-systeem. Voor alle grote ERP-aanbieders hebben we standaardkoppelingen ontwikkeld. Deze zijn eenvoudig te installeren en zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt.

Door ROB-EX te koppelen aan uw ERP-systeem worden productieorders automatisch gedownload en op het planbord getoond. Hier vindt vervolgens de finetuning en realtime opvolging plaats. Het systeem kan vervolgens ook de daadwerkelijke tijd- en materiaalverbruiken terugrapporteren aan het ERP-systeem, waardoor ook deze over nauwkeurigere informatie beschikt.

ERP systemen integreren met ROB-EX Scheduler

ROB-EX Scheduler Functies

  • Grafisch overzicht van alle productieorders in realtime
  • Standaard koppelingen met de meeste ERP-systemen voor download van orders en masterdata
  • Backward/forward planning tegen eindige en oneindige capaciteit
  • Automatische visualisatie van bottlenecks in de planning
  • Ondersteunende functies voor het oplossen van bottlenecks
  • Functies voor het optimaliseren van de planning tav omsteltijden, productvolgorde, gebruik van gezamelijke tools zoals matrijzen en kennis van operators
  • Standaard web-interface voor het up-to-date delen van de planning
  • Standaard rapporten voor het vergelijken van geplande tijden ten opzichte van gerealiseerde tijden
ROB-EX Scheduler

Overzichtsbrochure.

Download de overzichtsbrochure

ROB-EX Scheduler is een systeem speciaal ontwikkeld voor de productieplanning. De oplossing is ontwikkeld door specialisten die weten met welke uitdagingen u te maken krijgt in een drukke productie.


Laat u ons meer vertellen

Onze product specialisten zullen u helpen de beste manier te vinden om ROB-EX in uw productie te implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Gebruik ROB-EX Scheduler met
Plant Applications

Proficy Plant Applications

Optimaliseer uw productieproces met de complete MES suite van GE Digital.

Proficy Plant Applications
Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub

Maak zelf dashboards om snel en eenvoudig data te visualiseren.

Proficy Operations Hub