Home » Nieuws » Multi-site dashboarding met de nieuwe versie van Proficy Operations Hub
Product informatie

Multi-site dashboarding met de nieuwe versie van Proficy Operations Hub

  • Laatste versie biedt bruikbare informatie voor multi-site dashboarding;
  • Nieuwe grafische dataflow-editor bespaart tijd en vergroot de zichtbaarheid door automatisch gegevens te integreren en te transformeren voor IoT-aangedreven analyse en optimalisatie;
  • Codevrije ontwikkelomgeving versnelt de configuratie van uitgebreide web-gebaseerde dashboards en applicaties middels een uitgebreide bibliotheek van widgets.

Proficy Operations Hub 2022 maakt samenwerking en continue verbetering mogelijk met gecentraliseerde en externe visualisatie.

Multi-site dashboarding met Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub is een moderne, gecentraliseerde omgeving van het bedrijf voor het snel bouwen van webgebaseerde applicaties voor de industrie. Het verbetert de fabrieksactiviteiten door de gebruikers toegang te geven tot proces en productie informatie die het gemakkelijker maakt om te analyseren en ernaar te handelen.

Zowel ontwikkelaars, als niet-ontwikkelaars stellen snel displays samen via een uitgebreide bibliotheek van widgets en rangschikken deze om een ​​intuïtieve visualisatie te bieden voor operators en supervisors. Bedrijven definiëren gegevensbronnen voor verbonden apparaten en maken query’s om toegang te krijgen tot gegevens en zetten deze om in bruikbare informatie voor operaties. Het ontwerp middels drag&drop zorgt voor een eenvoudige plaatsing en configuratie van visualisatiecomponenten op het scherm, waarna het slepen van de query of gegevensbron naar de component snel de koppeling naar de databron mogelijk maakt.

OT Business Intelligence (BI)-tool voor elke industriële omgeving

Proficy Operations Hub is ontworpen als een OT business intelligence (BI)-tool voor elke industriële omgeving en wordt gebruikt in diverse industrieën, waaronder:

Engie zet Operations Hub in voor remote monitoring

ENGIE heeft een uitgebreide applicatie ontwikkeld met Proficy Operations Hub voor remote monitoring- en besturing van hun decentrale energie opwekkingssystemen. De applicatie combineert data uit verschillende systemen in herbruikbare objecten middels High Performance HMI-methodieken en GIS-functionaliteiten naar overzichtelijke dashboards voor uniform gebruik.

Nieuwe ontwikkelingen van Proficy Operations Hub

  • De mogelijkheid tot het verbeteren van Rapid Application Development met behulp van cloudinfrastructuur met Microsoft® Azure en Amazon® Web Services (AWS);
  • Een uitgebreide widgetbibliotheek voor gegevensweergave en -analyse;
  • Systeemintegratie van derden mogelijk gemaakt door OPC UA;
  • De software verbetert ook OT BI met nieuwe visualisatiewidgets voor toezichtdashboards en een draairaster voor ad-hoc multidimensionale gegevensanalyse.

Proficy Operations Hub verbetert de MES-, HMI/SCADA– en Historian-applicaties van een bedrijf met een dataflow-editor. Door de opzet van een runtime-logica is data te transformeren voor visualisatie, waardoor een basis wordt gelegd voor IoT-gedreven analyse en optimalisatie. Een nieuwe widget met meerdere tijdlijnen verbetert de weergave van events, zoals stilstanden en uitval. Daarnaast wordt een verbeterde operator ervaring voor Life Sciences-klanten ook mogelijk gemaakt met een vernieuwde Proficy® Batch Execution-applicatie voor operators.

“Toegang tot data in de hele organisatie zorgt voor snellere respons en betere besluitvorming door gecentraliseerde visualisatie. Uiteindelijk leidt dat tot lagere operationele kosten en snellere time-to-market.”, zegt Richard Kenedi, General Manager voor de productie- en digitale fabrieksactiviteiten van GE Digital. “Deze resultaten zijn het gevolg van een verbeterde samenwerking in continue verbeteringsprogramma’s die tegenwoordig de belangrijkste prestatie-indicatoren zijn in de industriële omgeving.”

Wilt u meer weten over Proficy Operations Hub?
Neem contact op, de productspecialisten beantwoorden graag uw vragen.

Meer nieuws